Simpele & eenvoudige keukens: geen poespas, als het maar functioneel is!

Simpele & eenvoudige keukens: geen poespas, als het maar functioneel is!

Een simpele, eenvoudige keuken is een keuken zonder teveel toeters en bellen. Hierdoor is een simpele keuken enerzijds goedkoper, maar vaak ook functioneler en overzichtelijker. 

Vraag het kosteloze Tieleman Keukens Keukenmagazine aan

Een tijdloze keuken

Een simpele, eenvoudige keuken is vaak een tijdloze keuken. Qua design bevindt het zich tussen modern en landelijk. De keukenfronten hebben een neutrale kleur. Er worden geen dure materialen gebruikt - zoals natuursteen - maar wel praktische materialen. Een simpele keuken is onderhoudsvriendelijk.

Simpele keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een eenvoudige keuken is een slimme keus

Een eenvoudige keuken is een goede keuze wanneer u uw huis in de nabije toekomst te koop wil zetten. Omdat de keuken neutraal is, is een woning goed verkoopbaar. Daarnaast is een eenvoudige keuken een slimme keuze voor mensen die een goede keuken willen voor een mooi prijsje.

Een simpele en eenvoudige keuken voor elke ruimte

Een eenvoudige keuken is moeilijk te classificeren. Ten eerste zegt het niets over het oppervlak. Een simpele keuken kan een rechte keuken zijn, maar ook een U-keuken met kookeiland. Heeft u veel ruimte? Een simpele, eenvoudige keuken zorgt dan voor een rustige uitstraling. Heeft u een kleine keuken? Omdat de ruimte beperkt is zorgt een eenvoudige keuken voor een rustige geheel. Een simpele en eenvoudige keuken is dan een prima keus. 

Voorbeelden van simpele en eenvoudige keukens

Laat u inspireren door prachtige voorbeelden van simpele en eenvoudige keukens? Wilt u meer weten? Neem dan contact op of maak een afspraak.

Eenvoudige keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Eenvoudige keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Eenvoudige keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten over simpele, eenvoudige keukens? 

Wilt u meer weten over simpele eenvoudige keukens? U bent van harte welkom in onze inspirerende showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw droomkeuken. Wij nemen graag alle tijd voor u. Maakt u dan wel vooraf een afspraak?

Meer simpele, eenvoudige keukens zien? Vraag kosteloos ons brochurepakket aan!

Maak een afspraak