Rustieke keukens

Rustieke keukens

Een rustieke keuken is een keuken die landelijk aandoet en tegelijkertijd een stoere uitstraling heeft. Denk aan klassieke fronten waarachter de meest moderne apparatuur wordt geplaatst. Door natuurlijke materialen te gebruiken, zoals onbewerkt hout, ontstaat het mooiste effect in uw keuken. In rustieke keukens mag een robuust fornuis uiteraard niet ontbreken: deze vormt namelijk de eyecatcher van uw keuken, zeker in combinatie met een grote, mooie afzuigkap.

Accessoires in een rustieke keuken

De rustieke uitstraling van uw keuken kan verhoogd worden door bepaalde accessoires in de keuken neer te zetten. Het gaat hierbij om accessoires die gastvrijheid uitstralen, zoals een houder met kruidenpotjes of een aantal weckpotten met bijvoorbeeld een heerlijke mangochutney erin. Door de juiste accessoires te kiezen voor uw rustieke keuken geeft u deze nog meer dan anders een sfeervolle uitstraling. Vraag de keukenbrochure aan om alvast wat keukeninspiratie op te doen!

Rustieke keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Op maat gemaakte rustieke keukens

Om de optimale rustieke keuken samen te kunnen stellen, is het belangrijk dat er veel aandacht wordt gestopt in het ontwerpen van de keuken. Op basis van de maten van uw keuken en de wensen die u heeft qua materialen en apparatuur is het voor onze adviseurs mogelijk een keuken voor u vorm te geven. In een persoonlijk gesprek, bij u thuis of bij ons in de showroom, bespreken we alle aandachtspunten van rustieke keukens. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Rustieke keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Ook een rustieke keuken?

Bent u ook zo gecharmeerd van rustieke keukens en wilt u eens kijken wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Eén van onze keukenadviseur gaat graag met u in gesprek om alle opties door te spreken. Vul het contactformulier in om alvast meer informatie op te vragen over een rustieke keuken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. We hebben tientallen keukenopstellingen staan, waaronder ook diverse rustieke keukens. Kom gerust eens langs!