Loft keukens

Loft keukens

We spreken doorgaans van een loft als het een grote woning betreft die uit één open ruimte bestaat. Als bewoner kunt u een loft daardoor geheel naar eigen inzicht indelen. Dat is wel zo fijn, want qua indeling bent u daardoor niet aan vaste regels gebonden. In reguliere woningen is het vaak zo dat een bepaald deel van de woning bestemd is als badkamer, een ander deel als keuken en weer een ander gedeelte als slaapkamer. Bij een loft kunt u die gehele indeling zelf bepalen. Wilt u een klein, bescheiden keukentje dan kan dat. Maar het is ook mogelijk om juist te kiezen voor een royaal opgezette keuken in uw loft. Alvast een tip: het merk Snaidero heeft vele loft keukens beschikbaar!

Loft keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Mogelijkheden van loft keukens

Zoals aangegeven zijn de mogelijkheden van een keuken in een loft vrij groot. De keuken kan in een hoek worden geplaatst, maar kan ook in hoekvorm worden geplaatst zonder daadwerkelijk in de hoek van de loft te staan. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen voor een loft keuken die uit één recht gedeelte bestaat, dus zonder hoek er in. Een kookeiland mag - als u het aan ons vraagt - eigenlijk niet ontbreken in een loft. Leuk om direct te combineren met een eethoek. Als het aankomt op materialen, ontwerp, indeling et cetera is vrijwel alles mogelijk. Tieleman Keukens kijkt graag samen met u naar al uw wensen om in kaart te brengen hoe de keuken in uw loft het beste gerealiseerd kan worden. 

Loft keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Hoe komt de keuken in uw loft er uit te zien?

Misschien heeft u al een goed beeld van hoe uw loft keuken er uit komt te zien. Maar het kan ook prima zo zijn dat u het eigenlijk nog niet zo goed weet. In beide gevallen denkt Tieleman Keukens graag met u mee. Onze adviseurs weten alles wat zij moeten weten over keukens én meer, waardoor wij in staat zijn u van het beste advies te voorzien. We adviseren u graag over de inrichting, de materialen, de apparatuur et cetera. Maak gerust een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom een keertje binnenlopen in onze showroom in Middelharnis.