Authentieke keukens

Authentieke keukens

Wanneer u heel erg houdt van strakke, glanzende keukens in wit of zwart, dan is daar natuurlijk helemaal niets op tegen. Zulke keukens zien er vrijwel altijd waanzinnig uit. Het kan echter ook anders, waarbij we vooral op iets creatievers en sfeervollers doelen. Daarom informeren wij u graag uitgebreid over de talloze mogelijkheden van authentieke keukens.

Laat u inspireren door ons kosteloze keukenmagazine

Het begrip authentiek is soms wat lastig te duiden, want wanneer is een keuken nou authentiek en wanneer spreek je niet van authentieke keukens? Als u het aan onze keukenadviseurs vraagt, zullen ze een authentieke keuken omschrijven als een keuken waar u zichzelf direct thuis voelt en een keuken waarin geleefd wordt.

Authentieke keukens zijn er bij uitstek voor geschikt om even rustig te genieten van een kop verse muntthee of een dampende kom erwtensoep. Het authentieke gevoel van vroeger is hierbij natuurlijk onmisbaar!

Gezelligheid in de authentieke keuken

authentieke keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Het belangrijkste aspect van een authentieke keuken is de gezelligheid. Het zijn vooral deze keukens waarin veel ruimte is om te koken, maar waar tegelijkertijd ook veel ruimte is om te leven. Een bar in de keuken of een tafel met comfortabele stoelen mag dan ook niet ontbreken in de echte authentieke keukens. Een groot deel van de gezelligheid wordt bepaald door het materiaalgebruik.

In de meeste gevallen zal worden gekozen voor hout als belangrijkste materiaal, omdat dit een huiselijke warme sfeer aan de keuken geeft.

Autenthieke keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maak een afspraak en kom langs bij Tieleman Keukens 

Kiest u ook voor een authentieke keuken?

Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Ziet u het wel zitten om heerlijke ovenschotels en andere gerechten klaar te maken in een gloednieuwe, authentieke keuken? Dan bent u van harte welkom bij Tieleman Keukens om eens over de mogelijkheden te praten. In onze showroom vindt u meer dan 70 keukenopstellingen van de mooiste keukens.

U kunt ook om tafel gaan met één van onze keukenadviseurs om een keuken op maat samen te stellen. En wanneer u alvast wat inspiratie op wilt doen voor uw authentieke keuken, raden we het zeker aan om onze kosteloze keukenmagazine aan te vragen. 

Maak een afspraak en kom langs bij Tieleman Keukens