Grote keuken: waar wonen & leven bij elkaar komen

Grote keuken: waar wonen & leven bij elkaar komen

U zoekt een nieuwe, grote keuken? Bij Tieleman Keukens verkopen we keukens in allerlei afmetingen. Onze adviseurs weten hoe een grote keuken perfect kan worden ingericht om aan uw wensen te voldoen.

Wilt u inspiratie? Vraag dan het kosteloze Tieleman Keukens keukemagazine aan

Tips voor het indelen van een grote keuken

Een grote keuken indelen kan nog best lastig zijn. Zo'n grote ruimte is niet snel opgevuld. Lees hier tips voor het indelen van een grote keuken. 

Tip 1: Kies voor een kookeiland

De grote ruimte in uw keuken kan doorbroken worden met een kookeiland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kookeiland met inductiekookplaat? In combinatie met de vrijhangende afzuigkap (of afzuiging geïntergreerd in het werkblad) krijgt uw keuken eenluxe en moderne uitstraling.

Grote keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Tip 2: Wonen in uw keuken

In veel grote keukens zien we tegenwoordig de trend dat steeds meer mensen gaan 'wonen' in hun keuken. De woonkeuken is helemaal hip. Plaats die grote tafel in uw keuken, waar u gezellig met het hele gezin kunt eten. Of ook leuk: kies voor een keukenbar met barkrukken. Eén van onze favorieten: de landelijke woonkeuken.

Tip 3: 'Think big'

U heeft een grote keuken, dus is het verstandig om ook groot te denken over de invulling daarvan. Kies niet voor een klein 60 cm fornuis, maar schaf het 120 cm fornuis aan. Ga En voor de fervente koffiedrinker: een volautomatisch espressoautomaat.

Grote keukens van Tieleman keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Tip 4: Aankleding is alles

Een felgekleurd hoogpolig tapijt, een fraai wijnrek of een antiek bordenrek aan de muur: iedere grote keuken is gezellig te maken. Koop de juiste accessoires en verfraai uw keuken.

Grote keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Grote landelijke keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wilt u meer weten?

Meer tips en adviezen? Kom naar de showroom van Tieleman Keukens. Onze adviseurs leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs via de website.