Landhuiskeuken

Landhuiskeuken

Al enkele jaren is de moderne landhuiskeuken bezig aan een opmars. Waarden zoals gezelligheid en traditie worden nog steeds gewaardeerd en dat heeft zijn uitwerking op het interieur. De warme uitstraling van de landhuiskeukens blijft en wordt gecombineerd met de modernste apparatuur. Zo heb je een keuken die helemaal van nu is, inclusief het nostalgische gevoel van vroeger.

Landhuiskeuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De uitstraling van een landhuiskeuken

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het samenstellen van een landhuiskeuken. Het belangrijkste materiaal voor deze keukensoort blijft hout. Toch wordt dit steeds vaker gecombineerd met andere materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium of chroom. Door daarnaast te kiezen voor opvallende keukenfronten met bijpassende handgrepen ontstaat een unieke uitstraling in de keuken.

Het landelijke gevoel van de landhuiskeuken is te combineren met veel stijlen. Zo zijn er keukens met een Engels karakter, maar is het ook goed mogelijk om te kiezen voor een Scandinavische, Franse of Amerikaanse look. En het mooie is: een landhuiskeuken hoeft helemaal niet per se in een landhuis te staan. Ook voor niet-landhuizen is deze keukensoort een uitstekende keuze.

Landhuiskeuken van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Op maat gemaakte landhuiskeuken

Wanneer je jouw landhuiskeuken bij Tieleman Keukens koopt, wordt deze geheel op maat gemaakt volgens jouw wensen. Eén van onze keukenadviseurs gaat graag met je om de tafel om de keuken vorm te geven. We kijken naar de keukenopstelling, bepalen de ideale indeling en kiezen de best passende materialen uit. Alles met als doel om voor jou de mooist denkbare landhuiskeuken te realiseren. Ook kiezen we de apparatuur uit: een klassiek fornuis, een prachtige koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Waar kies jij allemaal voor qua apparatuur?

Landhuiskeukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Voor welke landhuiskeuken kies jij?

Kom eens naar onze showroom om een indruk te krijgen van de landhuiskeukens die wij kunnen leveren. Heb je specifieke vragen over keukens, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag mee over de optimale inrichting van jouw keuken. Wil je er tijdens je bezoek aan onze showroom zeker van zijn dat we je direct kunnen helpen, maak dan een afspraak met een keukenadviseur. Je kunt ook alvast de Tieleman Keukens keukenbrochure aanvragen die boordevol inspiratie voor jouw landhuiskeuken staat.