Tieleman

De mooiste landelijke keukens van dit moment

  
Een landelijke keuken straalt warmte, nostalgie en gezelligheid uit. De geur van goede koffie en verse broodjes uit de oven, het gelach van de (klein)kinderen die spelen in de tuin, het spinnen van de kat voor de knapperende houtkachel. De landelijke keuken behoort niet voor niets tot het best verkochte assortiment van Tieleman Keukens. Voel jij de sfeer en warmte van een landelijke keuken al? Wij overtuigen je graag.

Gratis magazine aanvragen

Voldoet jouw keuken aan deze landelijke sfeerelementen?

Een landelijke keuken is geen landelijke keuken als er geen sfeer, warmte en nostalgie aanwezig zijn. Maar hoe bereik je dat? Wij geven je alvast wat tips ter inspiratie. Een landelijke, nostalgische keuken is vaak een houten keuken. Of op z'n minst een keuken waarin hout een prominente rol speelt. Daarnaast beschikt een landelijke keuken veelal over zachte vormen. Geen scherpgelijnd design, maar sierlijke afwerkingen zoals ouderwetse keukengrepen en gewerkte keukendeurtjes. Het belang van hout in een sierlijke keuken is niet te onderschatten. 

  • veel houttinten
  • keukenkasten van gewerkt hout
  • nostalgische keukengrepen
  • retro achterwand met tegeltjes
  • prachtige houten tafel en plafond

Een landelijke keuken geheel naar jouw wensen? Bij Tieleman Keukens kan het!

Landelijke keukens zijn er in alle soorten en maten. Van showroommodellen tot populaire Riverdale keukens, maar ook prachtige maatwerk-keukens die geheel zijn afgestemd op jouw budget, wensen en eisen. Onze experts kijken naar jouw budget en houden 100% rekening met jouw wensen. Zo biedt Tieleman Keukens een breed keukenassortiment en helpen wij graag bij het samenstellen van jouw ideale keukenindeling. Wij geven je graag advies over landelijke keukens. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de landelijke keuken van je dromen krijgt.

Ontwerp online je eigen keuken

Doe inspiratie op met deze prachtige foto's!

Originele ideeën voor een landelijke keuken

Een mooi RVS-keukenblad of toch liever natuursteen in je landelijke keuken? Een RVS-spoelbak of een spoelbak van keramiek? Of misschien toch een nostalgische keuken met robuust houten werkblad? De keuzes zijn eindeloos. En het leuke is: je kunt het zo gewaagd of origineel maken als je zelf wilt. Wij merken dat steeds meer mensen kiezen voor een landelijke keuken met moderne en luxe elementen. Het premium gevoel breng je bijvoorbeeld in je keuken met PITT cooking, waarbij de kookpitten in het werkblad zijn geïntegreerd.

In de showroom van Tieleman Keukens hebben we een grote collectie landelijke keukens. Liever eerst inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Gratis magazine aanvragenMaak nu een afspraak en ontvang een gratis lunch!

In onze showroom in Middelharnis vindt u de allermooiste landelijke keukens en krijgt u de kans om samen met een adviseur uw eigen keuken samen te stellen. Door middel van de keukencreator brengt u uw keuken tot leven en wordt deze levensgroot getoond op onze befaamde LivingWall.

Maak afspraak met gratis lunch!