Tieleman

Landelijke keukens

  
Verse broodjes in de oven, de (klein)kinderen spelen buiten in de tuin en de hond ligt te slapen voor de houtkachel. Een landelijke keuken heeft iets gezelligs, iets nostalgisch. Veel van de keukens die door Tieleman Keukens geplaatst worden, zijn dan ook landelijke keukens.

Een landelijke, nostalgische keuken is vaak een houten keuken. Daarnaast heeft een keuken in landelijke stijl een sierlijke afwerking, bijvoorbeeld in de vorm van nostalgische keukengrepen, keukendeurtjes of tierlantijntjes. Als je niet van landelijke keukens houdt, dan is het wellicht beter om voor een moderne, greeploze keuken te kiezen.Soorten landelijke keukens

Landelijke keukens zijn er in alle soorten en maten, waaronder de Riverdale keukens (verkrijgbaar bij Tieleman Keukens). Ook maatwerk is mogelijk! Onze experts kijken naar jouw budget en houden rekening met jouw wensen. Zo biedt Tieleman Keukens een breed keukenassortiment en helpen wij graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het bouwen van een bijkeuken? Wij geven je graag advies over landelijke keukens. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de landelijke keuken van je dromen krijgt. Bij Tieleman merken we dat deze stijl keuken nog steeds één van de meest populaire stijlen is.

Landelijke keuken samenstellen

Een mooi RVS-keukenblad of kies je liever voor natuursteen in je landelijke keuken? Een RVS-spoelbak of een spoelbak van keramiek? Of wil je een nostalgische keuken met houten werkblad? Wil je jouw keuken een luxe of unieke uitstraling geven? Kies dan voor PITT cooking, waarbij de kookpitten in het werkblad zijn geïntegreerd. In onze showroom hebben we een grote collectie landelijke keukens. Je kunt er ook voor kiezen om ons magazine aan te vragen. Dit magazine staat vol met inspiratie voor uw eigen landelijke keuken.

Bezoek onze showroom met landelijke keukens

Wil je liever direct een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs? Kom langs in onze showroom, waar je ook onze landelijke showroomkeukens kunt zien. Vul de Tieleman afsprakenplanner in! In onze showroom kun je jouw eigen landelijke keuken samenstellen. Door middel van de keukencreator breng je de keuken tot leven, vervolgens wordt de keuken levensgroot getoond op onze LivingWall.

Wil je meer weten over landelijke keukens?

Zoals gezegd, is de landelijke keukenstijl nog steeds onverminderd populair. We weten bij Tieleman Keukens dan ook alles over landelijke keukens en kunnen je helpen bij het samenstellen van je ideale keuken. Mochten er elementen zijn waar je nog twijfels over hebt, dan nemen wij die twijfels graag weg en laten we zien wat er mogelijk is. Neem contact met ons op.