Natuursteen keukenblad

Natuursteen keukenblad

Elk keukenblad van natuursteen is anders en uniek, want elk werkblad zal een eigen patroon hebben. Een groot voordeel van een natuursteen keukenblad is de duurzaamheid, een dergelijk werkblad zal vele jaren meegaan. 

Wilt u meer inspiratie? Vraag het kosteloze Tieleman Keukens Keukenmagazine aan

Kies voor de kwaliteit van Tieleman Keukens

Wij leveren natuursteen keukenbladen van hoge kwaliteit. U weet hierdoor zeker dat de afwerking in orde is, dat er geen haarscheuren in het werkblad zitten en dat er geen oneffenheden in het blad zitten. Wees uzelf er wel bewust van dat een keukenblad van natuursteen meer onderhoud vereist, omdat het vlek- en krasgevoeliger is dan andere materialen. 

Als u uw natuursteen keukenblad uitkiest bij Tieleman Keukens, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Niet voor niets zijn wij al meermaals uitgeroepen tot de beste keukenspeciaalzaak van Nederland. Vanuit onze ervaring en vakmanschap vinden wij ook voor u een keuken die aan uw wensen voldoet, inclusief natuursteen keukenblad. U bent zeker van montage door onze eigen vakmensen en een servicedienst die altijd voor u klaarstaat. 

Eggersmann natuursteen keukenblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Onderhoud van een natuurstenen keukenblad

Een natuurstenen keukenblad geeft een luxe en rustieke uitstraling. Maar om die uitstraling te behouden is het van belang dat u het natuursteen keukenblad goed onderhoudt. De meeste natuurstenen keukenbladen zijn hitte- en krasbestendig, maar het materiaal is wel licht poreus. Vaak wordt er een beschermlaag aangebracht. U kunt het keukenblad afnemen met een vochtige doek en eventueel nadrogen. Vraagt u even na welke reinigingsproducten geschikt zijn voor welke natuurstenen aanrechtbladen. 

Voorbeelden van natuursteen keukenblad

Laat u zich inspireren door de prachtige voorbeelden van natuurstenen keukenbladen.

Arte natuurstenen keukenblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Natuursteen keukenblad door Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Natuursteen kookeiland
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Natuursteen keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer informatie over een keukenblad van natuursteen

De aanschaf van een natuursteen keukenblad is zeker niet voordelig, maar absoluut de moeite waard. Wilt u meer informatie over een keukenblad van natuursteen, dan is het aan te raden eens langs te komen in onze showroom. Als u vooraf een afspraak maakt, kunnen wij uitgebreid de tijd voor u nemen en al uw wensen doorspreken. Neem dus contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over een natuursteen keukenblad. 

Maak een afspraak

Lees hier alles over kosten van een nieuwe keuken