Tieleman

Wat kost een keuken?

  
Vaak krijgen wij de vraag te horen: wat kost een keuken? Eigenlijk is deze vraag moeilijk te beantwoorden, want iedere keuken is weer anders. Precies dezelfde keuken kan in een andere keukenopstelling een totaal andere prijs hebben. Toch vinden we het belangrijk dat je zo goed mogelijk antwoord krijgt op de vraag: wat kost een keuken?

Keukenmagazine aanvragen

Welke factoren bepalen wat een keuken kost?

Er zijn tal van factoren die invloed hebben op de uiteindelijke kosten van een keuken. Een aantal van deze factoren zijn:

- Materiaalsoort
- Grootte van de keuken
- Keukenapparatuur

Als we kijken naar het materiaalsoort, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een natuurstenen werkblad, maar ook voor een houten werkblad. Dit is van invloed op het antwoord op de vraag: wat kost een keuken? Over het algemeen geldt hoe groter de keuken, hoe meer geld deze kost. Dit komt doordat er meer kasten in de keuken worden geplaatst en het werkblad ook groter is. Als laatste hebben ook de keukenapparaten invloed op de prijs. Het gaat niet alleen om de hoeveelheid keukenaparatuur, maar ook om het bijbehorende merk. Sommige merken zijn in aanschaf duurder dan andere merken. Kies je voor een eenvoudig koffieapparaat of wil je een koffiemachine die wordt ingebouwd?

Wat kost een keuken bij Tieleman Keukens?

Bij Tieleman Keukens verkopen wij al keukens vanaf 5.000 euro. Een gemiddelde keuken kost vaak 7.500 tot 25.000 euro. Bij +/- 20.000 euro begint het luxe segment. Wil je meer weten over de keukenprijzen? Vraag het kosteloze magazine van Tieleman Keukens aan. In dit magazine staan veel complete keukens en daarnaast doe je zo leuke ideeën op.´╗┐ Kom dus een dagje naar onze toonzaal!´╗┐ Daar kun je ook in gesprek gaan met één van onze keukenadviseurs om een duidelijk antwoord te krijgen op de vraag: wat kost een keuken? 

Tip: ga niet in op kortingen van keukencowboys. Dit is altijd een sigaar uit eigen doos!

Keukenmagazine aanvragen´╗┐