Tieleman

Kookeiland met geïntegreerde eettafel

  

Het hebben van een kookeiland is de ultieme keukenwens van veel mensen. Wil je nog net een stapje verder, kies dan voor een kookeiland met geïntegreerde eettafel. Uiteraard moet hier wel voldoende ruimte voor zijn om in de keuken een kookeiland met geïntegreerde eettafel te plaatsen. Maar als die ruimte er is, dan is dit een echte aanrader. We geven je graag wat inspiratie voor jouw nieuwe keuken!

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

Gezelligheid aan tafel én tijdens het koken

Wanneer je kiest voor een kook - of werkeiland met geïntegreerde eettafel, kies je bewust voor veel gezelligheid. Dat is zeker in een landelijke keuken het geval. Wanneer je kookt voor het gezin of voor gasten, hoef je niet langer meer delen van de gesprekken te missen omdat je in de keuken staat. De aanwezigen zitten namelijk vlakbij waar jij an het koken bent. Zo kun je optimaal genieten van een gezellige avond thuis met mensen die belangrijk voor je zijn.

Eindeloze mogelijkheden voor jouw kookeiland

Er zijn tientallen keukenstijlen, zoals modern, landelijk, klassiek, high end, trendy et cetera. Voor welke keukenstijl je ook kiest: bij Tieleman Keukens kunnen we altijd een kookeiland met geïntegreerde eettafel in stijl in jouw keuken verwerken. Zoals eerder genoemd, is het erg belangrijk dat er voldoende ruimte is. Kies je voor een vrijstaand keukeneiland in een kleine ruimte, dan geeft dit een benauwd gevoel en dat is niet wat je wilt. Andere aandachtspunten waar je over na moet denken, zijn:

  • de tafelhoogte waar u voor kiest in combinatie met bijpassende stoelen en/of krukken
  • de indeling van het kookeiland in verband met de ergonomische aspecten

Kies ook voor een kookeiland met geïntegreerde eettafel

Ben je al volop bezig met het verzamelen van inspiratie voor jouw nieuwe keuken? Bij Tieleman Keukens denken we graag met je mee. Wij houden rekening met de aspecten waar je zelf wellicht niet zo snel aan zou denken. Zo weten wij precies welke maten het meest ergonomisch zijn en welke afstanden tussen bepaalde elementen van de keuken moeten zitten. Op die manier ben je er zeker van dat het uiteindelijke resultaat straks met volle tevredenheid gebruikt gaat worden. 

Vraag alvast onze keukenbrochure aan met daarin meer inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wil je er zeker van zijn dat we voldoende tijd hebben om met je om de tafel te gaan, dan raden we je aan om een afspraak in te plannen met één van onze keukenadviseurs. Vul daarvoor de afsprakenplanner op de website in.

Kom langs in de showroom