Kokendwaterkraan: veel keus, maar welke is de beste?

Kokendwaterkraan: veel keus, maar welke is de beste?

Grohe of Quooker: wat is de beste kokendwaterkraan? Eén ding is zeker, de keuze voor een dergelijke kraan verrijkt uw keuken enorm. Bij Tieleman Keukens verkopen we diverse kokendwaterkranen. Ontdek de mogelijkheden, de verschillen én onze infographic met de 6 voordelen van een kokendwaterkraan! Zo komt u erachter wat voor u de beste keuze is.

kokendwaterkraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Het gemak van een combikraan

Enkele jaren geleden was het gebruikelijk om naast de normale mengkraan een losse kokendwaterkraan te hebben. Zo'n kraan was immers een nieuw begrip en veel mensen vonden het nog eng om dit 'de hoofdkraan' te laten zijn. Tegenwoordig is de kokendwaterkraan helemaal ingeburgerd, waardoor er vaker gekozen wordt voor een combikraan. Daar zijn we bij Tieleman Keukens groot voorstander van, want we zien enkel voordelen van de kokendwaterkraan.

Een veilige kokendwaterkraan

Het voordeel van een combikraan is dat u slechts één kraan hebt. Een combikraan is even veilig als twee losse kranen, want het activeren van de kokendwaterstraal gaat nog steeds via de dubbel-druk-draai-beweging. Ook voor kinderen is een combikraan dus een veilige, verantwoorde keuze. Dat maakt deze kraan een prima keuze voor elke woning.

Grohe vs. Quooker

Grohe en Quooker zijn allebei twee topmerken. Inclusief boiler betaalt u gemiddeld duizend euro voor een kokendwaterkraan (excl. montage). Het grote verschil in kokendwaterkranen is het design. Bekijk hieronder verschillende kranen van Grohe en Quooker. Welke vindt u mooier?

Meer weten over kokendwaterkranen? Maak een afspraak in onze showroom of vraag kosteloos de keukenbrochure van Tieleman Keukens aan.

Infographic: de 6 voordelen van een kokendwaterkraan

Weten wat u precies hebt aan een kokendwaterkraan in uw keuken? In onderstaande infographic vindt u alle voordelen op een rij! 

Voordelen kokendwaterkraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek