Novy Easy kookplaat

Terug naar overzicht

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt Novy Easy koken makkelijk. Deze kookplaat met geïntegreerde afzuig- of wasemkap combineert veel kookruimte met een krachtige afzuiging. Die laatste zit trouwens mooi weggewerkt in de plaat, enkel het elegante lijnenspel van het rooster is zichtbaar.

Opties

Geïntegreerde afzuigkap
Vier kookzones
Kookzones omvormen tot twee ultrakrachtige flexzones
Geoptimaliseerde airflow
Automatische afzuigfunctie
Makkelijk in onderhoud

Novy Easy maakt koken makkelijk

De kookplaat kan aangezet worden via de centrale bediening. Dankzij de 4 kookzones en hun talrijke functies gaat koken enorm eenvoudig. En de kookdampen? Die worden snel weggevoerd dankzij de geoptimaliseerde airflow én de automatische afzuigfunctie!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Easy kookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Easy kookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Novy Easy kookplaat

Koken op uw eigen ritme

De ruime kookplaat met geïntegreerde afzuiging heeft 4 vierkante kookzones van 21 x 24 cm. Deze kunnen omgevormd worden tot twee ultrakrachtige flexzones. Een zee aan ruimte om te koken met kleine én grote pannen!

Als afzuigsysteem kan gekozen worden tussen een afvoer naar buiten of recirculatie. Met recirculatie kan er tot 450 uur gekookt worden, wat overeenkomt met 2 à 3 jaar koken, vooraleer de monoblock koolstoffilter aan vervanging toe is! Handig toch? Ook de rest van het onderhoud voor de Novy Easy gebeurt uiterst snel en makkelijk.

Waarom Novy Easy?

De Novy Easy past in iedere keuken, want zowel recirculatie als afvoer naar buiten is mogelijk. De kookplaat heeft een strak design en is een vlak geheel van kookplaat en afzuiging. Daarnaast is het makkelijk in onderhoud, het vetfilterframe doet zelfs dienst als opvangbakje. De kookplaat heeft een extra groot kookoppervlak met flexzones en biedt dus veel kookruimte. Als laatste heeft de kookplaat een krachtige kookervaring; wel 3000 W per kookzone.

Meer weten?

Langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel en vrijblijvend advies.

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer