Binnenkijker: Geplaatste Tieleman-bedrijfskeukens Visser & Visser in Middelharnis

Binnenkijker: Geplaatste Tieleman-bedrijfskeukens Visser & Visser in Middelharnis

Terug naar blogs

Een bedrijfskeuken is meer dan een keuken op het werk. Het is een plek waar je je thuis voelt, een plek om even tot rust te komen tijdens de lunch. Een plek om collega's te ontmoeten en met elkaar bij te praten. Een bedrijfskeuken geeft het gevoel van thuis en bevordert daardoor ook de werksfeer. Deze bedrijfskeukens hebben we mogen plaatsen bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs in Middelharnis.

Een bedrijfskeuken; praktisch en gezellig

Wanneer er meerdere mensen op kantoor werken, is een keuken zeker erg handig en praktisch. Voor een kop koffie of een glas water, maar ook om even snel de handen te wassen. Een koelkast om etenswaren in koel te houden of een vaatwasser voor alle vieze vaat. Met een vaatwasser in een bedrijfskeuken hoeft niemand meer kopjes af te wassen en blijft het ook opgeruimd in de keuken. 

Een kantoorkeuken versterkt indirect de band tussen collega’s. Het wordt vaak gezien als een soort ontmoetingsplek om tijdens het smeren van een boterham of bij het koffieapparaat een praatje met elkaar te maken. Het praatje met collega's hoeft zeker niet nadelig te zijn voor het werk, het bevordert juist de werksfeer waardoor werknemers opgewekt en enthousiast zijn. 

Hoe een bedrijfskeuken ingericht wordt, is natuurlijk helemaal zelf te bepalen. Een koelkast, vaatwasser, oven/magnetron zijn apparaten die vaak in een bedrijfskeuken geplaatst worden. Een kookplaat is niet perse nodig, maar wel handig voor werknemers die overwerken en een maaltijd op willen warmen. Een Quooker-kraan is ook zeker gemakkelijk om snel een kop thee te kunnen zetten. 

Bedrijfskeuken Visser&Visser Middelharnis
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Meer over de keukens

Naast deze hoofdkeuken in het gebouw, zijn er ook nog 3 kleine keukentjes geplaatst. Zo heeft iedere verdieping een eigen voorziening voor o.a. koffie en thee.

Deze Keller Elba hoofdkeuken is uitgevoerd in de kleur Carbon met matzwarte komgrepen. Het werkblad is een Dekker TopLaminate blad in de kleur Statue Black. Een TopLaminate werkblad is functioneel en onderhoudsarm en kan best tegen een stootje. Doordat het laminaat een gesloten oppervlak heeft, is het watervast. Dit maakt het product makkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan hygiëne in de keuken en ook zeker in een bedrijfskeuken.

De tafel aan de keuken is van hetzelfde materiaal als het werkblad. Onder het blad zit een robuuste matzwarte stalen tafelpoot. Een gezellige plek om samen met collega's te lunchen. Verder is deze bedrijfskeuken voorzien van een Siemens koelkast en een Bosch vaatwasser. 

Onderstaand één van de andere kleinere keukentjes die geplaatst is in het kantoorpand. Een identieke keuken om eenheid te behouden. Ook deze keuken is voorzien van een Siemens koelkast en Bosch vaatwasser. 

Geplaatste bedrijfskeuken Middelharnis
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

De complete styling van de keukens is gedaan door Jacoba. De styling van een keuken zorgt voor een fijne sfeer, biedt een warm welkom en laat een goede indruk achter. Fotografie van de keukens is gedaan door Arjo van der Graaff

Interesse in een bedrijfskeuken?

Een heerlijke ruimte om het werk even los te laten of samen met collega's te overleggen. Een bedrijfskeuken geeft uw bedrijfsruimte net dat beetje extra. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfskeuken? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Onze adviseur vertelt u er graag meer over. Deze Keller Elba keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar. Bekijk meer geplaatste bedrijfskeukens.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Geplaatste bedrijfskeuken Middelharnis
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Geplaatste bedrijfskeuken Middelharnis
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Bedrijfskeukens Middelharnis
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Bedrijfskeukens Middelharnis
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek