Een matzwarte keuken kopen? Wij geven u 5 goede redenen!

Een matzwarte keuken kopen? Wij geven u 5 goede redenen!

Het is weer eens wat anders een zwarte keuken in huis. Toch durven steeds meer van onze klanten het aan. Vooral matzwart is een echte trend geworden. Maar wat zijn nu precies de voordelen van zo'n matzwarte keuken? En waar moet u zoal op letten bij het kopen van een zwart matte keuken? Wij leggen het u uit op deze pagina.

Vraag het kosteloze Tieleman Keukens Keukenmagazine aan

Matzwarte keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Voordelen van een zwarte keuken

Er zijn diverse praktische en stijlvolle voordelen aan een zwarte keuken verbonden. Wij geven u alvast enkele redenen om een matzwarte keuken in overweging te nemen:

 1. U ziet bijna geen vingerafdrukken op een matzwarte keuken
 2. Een matzwarte keuken onderscheidt uw keuken van bijna iedereen die u kent
 3. Kiest u voor een zwart matte keuken dan krijgt u een design dat perfect past bij een moderne of industriële inrichting
 4. Een matzwarte keuken weerspiegelt niet, waardoor u geen last heeft van schittering

Wilt u matzwarte keukens in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak en kom langs in de showroom.

Zwart... of toch gewoon hout of wit?

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, is dat een grote investering. Dit maakt het erg belangrijk om de juiste stijl te kiezen. U wilt immers liefst tientallen jaren van uw keuken genieten en dat lukt alleen wanneer u voor 100% achter uw keuze staat. Als u moeite heeft met kiezen, raden we u aan om op de volgende zaken te letten:

 • Wat is de stijl van uw inrichting? Bij een klassieke of landelijke inrichting is een zwarte matte keuken immers niet altijd mooi
 • Heeft u behoefte aan een keuken die niet snel vies wordt of onverzorgd oogt? Dan is de matzwarte keuken ideaal voor u
 • Hoe groot is uw keuken? Bij een kleine keuken, kan zwart een kleur zijn die erg op u afkomt
 • Over welke apparatuur beschikt u? Een zwarte keuken met uitsluitend witte apparatuur kan een riskante keuze zijn

Bovenstaande zaken zijn voor u van belang om rekening mee te houden bij de aanschaf van een keuken. Hoewel we 'zwart' steeds meer terugzien in de keukens die onze klanten aanschaffen, blijft het een gewaagde keuze. Onze keukenadviseurs praten u graag bij over nog meer voordelen als het gaat om zwart matte keukens. 

Tieleman Keukens heeft allerlei keukens beschikbaar in mat

Bij Tieleman Keukens zijn er allerlei keukens te vinden met een matte keukendeur. Mat is in verschillende soorten kleuren beschikbaar: wit, zwart, carbon, titaan, sneeuw, antraciet. Matte keukens hebben als voordeel dat u er niet snel vingerafdrukken op ziet. Ook weerspiegelen ze niet, waardoor u geen last heeft van schittering. Vraag onze adviseurs naar alle andere voor- en nadelen van een matte keuken.

Zwart matte keukens van Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Behalve matzwarte keukens, zijn er talloze andere opties. Wit en hout zijn veelgekozen stijlen, maar ook industriële keukens zijn de laatste jaren erg in trek. Welke keuze u ook maakt: wij raden u altijd aan dit in overleg te doen met een verkoopadviseur. Bij Tieleman Keukens beschikken we over verkopers met technisch inzicht en gevoel voor stijl. Zij vertalen uw wensen gemakkelijk naar de perfecte keuze voor een keuken. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Een matzwarte keuken kopen bij Tieleman Keukens

Wilt u een matzwarte keuken kopen? Of bent u van plan om in de nabije toekomst een dergelijke keuken aan te schaffen? Met de tips op deze pagina hebben we u alvast een klein beetje op weg geholpen. Maar een zwart matte keuken kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een weloverwogen keuze waar u goed over na wilt denken. We helpen u graag en willen u nog een aantal aandachtspunten meegeven die u kunnen helpen bij het kopen van een zwarte keuken. Overigens helpen deze aandachtspunten ook voor alle andere kleuren keukens, hoor. 

Een zwarte keuken kopen? Kies een betrouwbare keukenzaak

Bent u op zoek naar een keuken mat zwart? Dan is het in de eerste plaats belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare keukenzaak. Betrouwbaarheid is iets wat niet te koop is en is vaak een kwestie van gevoel. Is het daarom goed om u te oriënteren. U gaat bij verschillende keukenzaken langs zodat u vanuit verschillende perspectieven en inzichten u kunt laten adviseren bij het kopen van een matzwarte keuken. 

Bij Tieleman Keukens richten we ons op goede kwaliteit en een uitstekende service. Komt u bij ons langs om u te oriënteren op zwarte keukens? De koffie staat voor u klaar: zwart, met suiker, cappuchino of een overheerlijke latte macchiato. 

De stijl en opstelling van uw nieuwe zwarte keuken

Heeft u de keukenzaak gevonden waar u uw matzwarte keuken gaat kopen? Dan is het van essentieel belang dat u gaat bepalen welke stijl keuken u graag wilt. U zult merken bij het kopen van een zwart matte keuken dat de keukenstijlen u om de oren vliegen, want de keuze is echt enorm. Gaat u bijvoorbeeld voor een landelijke keuken? Of wat dacht u van een moderne keuken of een greeploze keuken? Maar een tijdloze keuken of een klassieke keuken behoren zeker ook tot de mogelijkheden bij het kopen van een nieuwe zwarte keuken. 

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van dé keukenstijl die het beste bij u en uw huidige woningstijl past? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en van advies te voorzien. 

U weet waarschijnlijk wel: keukens zijn er in allerlei soorten en maten! Ook als u ervoor kiest om een matzwarte keuken te kopen zult u zien dat er qua opstelling heel veel mogelijkheden zijn. Wilt u bijvoorbeeld een hoekkeuken? Gaat u voor een rechte keuken? Of lijkt een keuken met een kookeiland u helemaal het einde? Of kiest u toch voor de traditionele keuken in u-opstelling

Bij Tieleman Keukens hebben we allerlei verschillende opstellingen. Misschien weet u al welke opstelling u kiest. Heeft u nog geen enkel idee? Kom een dagje naar onze showroom en doe inspiratie op voor een nieuwe keuken! We hebben in onze showroom tientallen keukens staan in verschillende keukenopstellingen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van keukens en kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe zwart matte keuken. Met een ontwerp maken we graag voor u inzichtelijk welke opties er zijn voor uw keuken.

Koop uw zwarte matte keuken aan de hand van een budget

Wat kost een nieuwe keuken? Het is misschien wel een van de meest gestelde vragen aan onze keukenadviseurs. Eigenlijk is het antwoord op deze vraag simpel en tegelijkertijd ook heel lastig. Wij kunnen van tevoren niet zeggen wat uw nieuwe matzwarte keuken kost zonder dat we uw wensenlijst hebben gezien. En dan nog is de prijs van uw droomkeuken lastig te bepalen. Gaat u een nieuwe matzwarte keuken kopen dan is het raadzaam om na te denken over een budget. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de keukenadviseurs van Tieleman Keukens. Zij kunnen dan kijken wat er mogelijk is binnen uw budget. Heeft u een budget van 5.000 euro? 10.000 euro? Of 25.000 euro? 

Lees ook: wat kost een keuken. Bij Tieleman Keukens kunt u een keuken kopen in elke prijsklasse.

Een nieuwe zwarte matte keuken kopen doet u bij Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Meer weten over een matzwarte keuken?

Bestel ons kosteloze keukenmagazine voor meer inspiratie. Wilt u zich nog eens goed laten inspireren alvorens u langskomt in de showroom? Vraag dan ons kosteloze keukenmagazine aan.

Maak een afspraak