5 redenen om te kiezen voor een matzwarte keuken

Het is weer eens wat anders een zwarte keuken in huis. Toch durven steeds meer van onze klanten het aan. Vooral matzwart is een echte trend geworden. Maar wat zijn nu precies de voordelen van zo'n matzwarte keuken? En waar moet u zoal op letten? Wij leggen het u uit op deze pagina.

Vraag het kosteloze Tieleman Keukens Keukenmagazine aan

Matzwarte keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Voordelen van een zwarte keuken

Er zijn diverse praktische en stijlvolle voordelen aan een zwarte keuken verbonden. Wij geven u alvast enkele redenen om een matzwarte keuken in overweging te nemen:

 1. Je ziet bijna geen vingerafdrukken op een matzwarte keuken
 2. Een matzwarte keuken onderscheidt uw keuken van bijna iedereen die u kent
 3. U kiest met een matzwarte keuken voor een design dat perfect past bij een moderne of industriële inrichting
 4. Een matzwarte keuken weerspiegelt niet, waardoor u geen last heeft van schittering

Wilt u matzwarte keukens in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak en kom langs in de showroom.

Zwart... of toch gewoon hout of wit?

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, is dat een grote investering. Dit maakt het erg belangrijk om de juiste stijl te kiezen. U wilt immers liefst tientallen jaren van uw keuken genieten en dat lukt alleen wanneer u voor 100% achter uw keuze staat. Als u moeite heeft met kiezen, raden we u aan om op de volgende zaken te letten:

 • - Wat is de stijl van uw inrichting? Bij een klassieke of landelijke inrichting is een matzwarte keuken immers niet altijd mooi
 • - Heeft u behoefte aan een keuken die niet snel vies of onverzorgd oogt? Dan is de matzwarte keuken ideaal voor u
 • - Hoe groot is uw keuken? Bij een kleine keuken, kan zwart een kleur zijn die erg op u afkomt
 • - Over welke apparatuur beschikt u? Een zwarte keuken met uitsluitend witte apparatuur kan een riskante keus zijn

Tieleman Keukens heeft allerlei keukens beschikbaar in mat

Bij Tieleman Keukens zijn er allerlei keukens te vinden met een matte keukendeur. Mat is in verschillende soorten kleuren beschikbaar: wit, zwart, carbon, titaan, sneeuw, antraciet. Matte keukens hebben als voordeel dat je er niet snel vingerafdrukken op ziet. Ook weerspiegelen ze niet, waardoor je geen last hebt van schittering. Vraag onze adviseurs naar alle andere voor -en nadelen van een matte keuken.

matzwarte keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Behalve matzwarte keukens, zijn er talloze andere opties. Wit en hout zijn veelgekozen stijlen, maar ook industriële keukens zijn de laatste jaren erg in trek. Welke keuze u ook maakt: wij raden u altijd aan dit in overleg te doen met een verkoopadviseur. Bij Tieleman Keukens beschikken we over verkopers met technisch inzicht en gevoel voor stijl. Zij vertalen uw wensen gemakkelijk naar de perfecte keuze voor een keuken. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten over een matzwarte keuken?

Bestel ons kosteloze keukenmagazine voor meer inspiratie. Wilt u zich nog eens goed laten inspireren alvorens u langskomt in de showroom? Vraag dan ons kosteloze keukenmagazine aan.

Maak een afspraak