Tieleman

Keuken merken

  

Tieleman Keukens is dé meest complete keukenspeciaalzaak van Nederland. Voor iedere smaak, voor ieder budget en voor iedere ruimte kunt u bij ons terecht. Van harte welkom in onze showroom de keukens te bekijken en om vakkundig advies te krijgen. 

Wilt u inspiratie? Vraag dan ons gratis Tieleman Keukens keukenmagazine aan

Mereno Lucca keuken

Ons assortiment keukens bestaat uit de volgende luxe keukenmerken:

Keller Keukens

Nederlands keukenmerk. Keller vertaalt internationale trends en ontwikkelingen naar de wensen van de Nederlandse consument. Wanneer u kiest voor Keller, heeft u maar liefst vijf jaar garantie op alle onderdelen en kunt u gegarandeerd alle onderdelen van dit merk tot minimaal tien jaar na aanschaf nabestellen.

Meer over Keller keukens >

Keller Keuken

Schüller keukens

Duitse keukenmerk. Wanneer u kiest voor Schüller, kiest u voor een kwalitatief hoogwaardige keuken, die voldoet aan uw persoonlijke smaak en wensen. 

Meer over Schüller keukens >

Schuller keuken

Eggersmann Keukens:

Duits keukenmerk. Eggersman is al meer dan 100 jaar hét keukenmerk dat staat voor techniek, gecombineerd met elegantie en van de hoogste kwaliteit. Kiest u voor Eggersman, dan kiest u voor innovatie van nieuwe technologieën.

Meer over Eggersmann keukens >

next125 Keukens

Het Duitse keukenmerk next125 is altijd een stap vooruit. Wilt u een strakke en mooie vormgeving tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding? Dan is een next125 keuken de juiste keuze.

Meer over next125 keukens >

NEXT keuken

Mereno keukens

Het oerhollandse Mereno is fabrikant van kwaliteitskeukens. De keukens worden geproduceerd in tal van keukenstijlen, variërend van modern tot landelijk en van klassiek tot eigentijds. De specialiteit van Mereno keukens is maatwerk massief houten keukens. 

Meer over Mereno keukens >

Mereno Lucca keuken

Snaidero Keukens:

Italiaans keukenmerk. Bent u op zoek naar een tijdloze design keuken? Kies dan voor een keuken van Snaidero Keukens. Op het gebied van keukenapparatuur werkt Snaidero alleen samen met de beste merken, zoals Miele en Neff.

Meer over Snaidero keukens >

Snaidero Ola20 Keukens:

Italiaans keukenmerk. Snaidero Ola20 is een exclusieve collectie van het keukenmerk Snaidero. De Ola20 collectie is in vele verschillende kleuren, materialen en opstellingen verkrijgbaar.

Meer over Snaidero Ola20 keukens >

Riverdale keukens

Riverdale keukens zijn gloednieuwe keukens met een brocante uitstraling. Deze gezellige, sfeervolle keukens zijn ontzettend populair. Dat komt niet alleen door de keukens zelf, maar ook zeker door de vele bijpassende woonaccessoires.

Meer over Riverdale keukens >

Riverdale keuken

Meer weten?

Bent u benieuwd naar deze en andere keukenmerken, dan verwelkomen we u graag in onze showroom. Tientallen keukenopstellingen in diverse prijsklassen geven u een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn op keukengebied.

Onze keukenspecialisten adviseren u graag. We heten u van harte welkom in onze showroom. Neem contact op of maak een afspraak.

Maak een afspraak