Tieleman

Keuken renoveren?

  

Is jouw keuken toe aan een nieuwe ‘look’? Is je gezinssituatie gewijzigd waardoor de keuken niet meer voldoet? Of voldoet de apparatuur niet meer aan je wensen? Het zijn situaties die met een metamorfose of renovatie geheel op te lossen zijn. Nieuwe fronten en een nieuw aanrechtblad geven een keuken een geheel ander gezicht. Het omhoog plaatsen van apparatuur en het plaatsen van sloten op de kasten maken de keuken kindvriendelijk. Met de nieuwste slimme keukenapparatuur ben je weer helemaal bij de tijd.

Gratis keukenmagazine aanvragen

 


voor (kleur Velino)                                                                         na (kleur washed oak)


voor (kleur Velino)                                                                         na (kleur washed oak)´╗┐


Tieleman Keukens loopt voorop in de branche en volgt alle ontwikkelingen. Er is een hoop gebeurd sinds Tieleman in 1962(!) de eerste keukens plaatste. Naast kwaliteit, design en duurzaamheid, is ook de toegepaste techniek enorm verbeterd in de hedendaagse keuken.

Omdat Tieleman Keukens vanaf de allereerste dag voor kwaliteit gekozen heeft, komen veel klanten terug wanneer ze aan een nieuwe keuken toe zijn. Onze klanten komen uit heel Nederland en België, maar vooral uit Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. In sommige gevallen kunnen we echter besluiten om tot keukenrenovatie over te gaan. De keuken is dan nog in prima staat, maar bijvoorbeeld de apparatuur kan wel verouderd zijn. Of het aanrechtblad voldoet niet meer.

Dergelijke zaken zijn goed en duurzaam op te lossen. Vaak kan met een aantal eenvoudige ingrepen jouw keuken worden gemoderniseerd. Een inventarisatie van de mogelijkheden geven je uitzicht op wéér vele jaren onbezorgd keukenplezier. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met je door.

Persoonlijk contact en een hoog serviceniveau vormen nog altijd de basis van het Tieleman succes. Wil je advies op maat bij jou thuis? Maak gemakkelijk en snel een afspraak via onze online afsprakenplanner. Uiteraard helpen we je graag.

 Lees verder:

 

Ook keukenrenovaties worden uitgevoerd door onze eigen montagedienst´╗┐

´╗┐

Neem contact op