Tieleman

Composiet werkblad

  
Een composiet werkblad behoort tot de meest populaire werkbladen die er zijn. Dat is niet gek, want composiet is een materiaal met een luxe uitstraling én het kan wel een stootje hebben. Er zijn tal van mogelijkheden met een composiet werkblad, waarover we bij Tieleman Keukens alles weten. Onze kennis delen we graag met jou, zodat jij kunt bepalen of een composiet werkblad iets voor jou is.

Vraag het gratis Tieleman Keukens Keukenmagazine aan

Welke voordelen heeft een composiet werkblad?

Composiet is een goed alternatief voor graniet, want het biedt meer kleurmogelijkheden. Enige kanttekening hierbij is dat graniet een wat meer natuurlijke uitstraling heeft. Composiet keukenbladen zijn bestemd voor alle mogelijke omstandigheden. Het materiaal krimpt of scheurt niet. Een composiet werkblad is krasbestendig, stootvast, waterdicht en slijtvast.

 

Onderhoud composiet werkblad

Het schoonmaken en onderhouden van een composiet werkblad is ook erg eenvoudig. Met wat warm water en een mild schoonmaakmiddel kun je het blad prima onderhouden. Het jaarlijks impregneren van het werkblad is ook een aanrader. Zo houd je de kwaliteit van je aanrechtblad hoog.

Welke nadelen heeft een composiet werkblad?

Let er goed op dat je niet zomaar een hete pan op het composiet werkblad zet. Hierdoor zul je geen scheuren krijgen, maar er kunnen wel verkleuringen optreden. En hoewel de keukenbladen van composiet waterdicht zijn, zijn ze wel gevoelig voor vlekken. Een natte plek die blijft liggen op het keukenblad, zal geleidelijk intrekken en daardoor ontstaan vlekken. Knoei je op het composiet werkblad, verwijder deze natte plekken dan zo snel mogelijk en je zult geen schade zien aan je aanrechtblad.

Wil je meer weten over een composiet werkblad?

Wil je meer weten en ben je benieuwd naar de verschillende kleurmogelijkheden van een composiet werkblad? Laat je door een keukenadviseur adviseren of doe inspiratie op in onze showroom.´╗┐´╗┐ We maken met alle plezier een keukenontwerp op maat, zodat je kunt zien hoe je nieuwe keuken er uit gaat zien. Maak gerust een afspraak of vraag onze keukenbrochure aan, zodat we je eindeloos kunnen inspireren voor jouw droomkeuken.

Maak een afspraak