Composiet werkblad

Composiet werkblad

Een composiet werkblad behoort tot de meest populaire werkbladen die er zijn. Dat is niet gek, want composiet is een materiaal met een luxe uitstraling én het kan wel een stootje hebben. Er zijn tal van mogelijkheden met een composiet werkblad, waarover we bij Tieleman Keukens alles weten. Onze kennis delen we graag met u, zodat u kunt bepalen of een composiet werkblad iets voor u is.

Vraag ons Keukenmagazine aan

Welke voordelen heeft een composiet werkblad?

Composiet is een goed alternatief voor graniet, want het biedt meer kleurmogelijkheden. Enige kanttekening hierbij is dat graniet een wat meer natuurlijke uitstraling heeft. Composiet keukenbladen zijn bestemd voor alle mogelijke omstandigheden. Het materiaal krimpt of scheurt niet. Een composiet werkblad is krasbestendig, stootvast, waterdicht en slijtvast.

Bekijk ons assortiment werkbladen van composiet

Onderhoud composiet werkblad

Het schoonmaken en onderhouden van een composiet werkblad is ook erg eenvoudig. Met wat warm water en een mild schoonmaakmiddel kunt u het blad prima onderhouden. Het jaarlijks impregneren van het werkblad is ook een aanrader. Zo houdt u de kwaliteit van uw aanrechtblad hoog.

Zwartwit kookeiland met composiet werkblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Welke nadelen heeft een composiet werkblad?

Let er goed op dat u niet zomaar een hete pan op het composiet werkblad zet. Hierdoor zult u geen scheuren krijgen, maar er kunnen wel verkleuringen optreden. En hoewel de keukenbladen van composiet waterdicht zijn, zijn ze wel gevoelig voor vlekken. Een natte plek die blijft liggen op het keukenblad, zal geleidelijk intrekken en daardoor ontstaan vlekken. Knoeit u op het composiet werkblad, verwijder deze natte plekken dan zo snel mogelijk en u zult geen schade zien aan uw aanrechtblad.

Wilt u meer weten over een composiet werkblad?

Wilt u meer weten en bent u benieuwd naar de verschillende kleurmogelijkheden van een composiet werkblad? Laat u door een keukenadviseur adviseren of doe inspiratie op in onze showroom. We maken met alle plezier een keukenontwerp op maat, zodat u kunt zien hoe uw nieuwe keuken er uit gaat zien. Maak gerust een afspraak of vraag onze magazine aan, zodat we u eindeloos kunnen inspireren voor uw droomkeuken.

Maak een afspraak

Composiet werkblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek