Kunststof keukenblad

Kunststof keukenblad

Als het aankomt op keukenbladen, dan zijn er heel wat mogelijkheden voor materialen waar deze uit kunnen bestaan. Eén van deze materialen is kunststof. Maar wat is een kunststof keukenblad dan precies en welke voordelen heeft het? Daar weten we bij Tieleman Keukens alles over en we vertellen u dan ook met alle plezier meer over kunststof keukenbladen.

Wat is een kunststof keukenblad?

Een kunststof keukenblad bestaat uit een onderlaag en een toplaag van kunststof. Een groot voordeel van dit materiaal is dat het leverbaar is in vrijwel eindeloze kleuren en patronen. Bij normaal gebruik van het kunststof keukenblad is er weinig onderhoud nodig. Bovendien zult u ervaren dat een dergelijk keukenblad nagenoeg slijtvast en krasbestendig is. Dankzij de vele mogelijkheden met kunststof is het mogelijk een keukenblad te creëren dat volledig aan uw wensen voldoet. Dit geldt ook voor de randafwerking, die heel strak kan zijn, maar evengoed gebogen kan worden.

Kunststof keukenblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
De voordelen van een kunststof keukenblad

Wanneer u kiest voor een kunststof keukenblad, kiest u voor een makkelijk schoon te houden werkblad. Het is mogelijk het kunststof keukenblad volledig watervast te maken. Het harde en bestendige oppervlak van het aanrechtblad is ideaal in gebruik, maar het is niet handig om er dampende pannen op te zetten. Zolang u rekening houdt met de mogelijkheden van kunststof als werkblad in de keuken zult u vele jaren kook- en eetplezier ervaren. 

Als we de voordelen van een kunststof keukenblad kort moeten benoemen, dan is dat als volgt:

  • eenvoudig schoon te maken
  • volledige watervastheid mogelijk
  • oppervlak is erg bestendig
  • verkrijgbaar in alle soorten en maten
  • relatief goedkoop in aanschaf

Meer informatie over een kunststof keukenblad

Het is volkomen logisch dat u meer informatie wilt over een keukenblad van kunststof, en deze informatie geven wij u graag. U kunt bijvoorbeeld meer lezen over het Corian aanrechtblad, maar u kunt ook het kosteloze magazine aanvragen, contact opnemen of direct een afspraak inplannen met één van onze keukenadviseurs. Wij informeren en adviseren u dan uitgebreid over onder andere een kunststof keukenblad.