Waarom Tieleman Keukens?

Waarom Tieleman Keukens?

Bij Tieleman Keukens vinden we dat 'het kopen van een keuken een feest moet zijn'. Met meer dan 60 jaar ervaring in het vak, kunnen wij de kwaliteit en service bieden die u van ons mag verwachten en u van ons gewend bent. In de afgelopen 20 jaar hebben we niet voor niets meer dan 25 onderscheidingen ontvangen. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom zult u dit direct merken en u zult zich direct thuisvoelen. In onze unieke showroom te Middelharnis vindt u meer dan 60 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Onze unieke showroom is nog maar één van de redenen om voor Tieleman te kiezen.

Familie Tieleman
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid

Bij Tieleman Keukens gaan we voor 100% klanttevredenheid. Dit is de basis van al onze medewerkers in het doen en denken. In ons hechte en zelfstandige familiebedrijf wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens al meer dan 60 jaar waargemaakt. In de afgelopen 20 jaar hebben we al meer dan 25 onderscheidingen gekregen en hebben we een hoge klanttevredenheidsscore. Bekijk hier onze volledige palmares.

Kwaliteit en service zijn belangrijke speerpunten

Kiest u voor een Tieleman-keuken, dan kiest u voor kwaliteit en een levenslange service. In onze unieke keukenshowroom vindt u keukens voor elk budget. Wanneer u een keuken bij ons koopt, kunt u gebruikmaken van onze unieke Tieleman Bankgarantie. Uw nieuwe keuken wordt altijd geplaatst door onze eigen vakmensen. Het plaatsen van een keuken is een zeer nauwkeurig werk waarvoor Tieleman Keukens een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft. 

Voor u op een rij 'wie wij zijn' en 'waar wij voor staan'

Lees meer over ons hechte familiebedrijf

Showroom Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Loop virtueel binnen in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Palmares Tieleman Keukens

Door de jaren heen heeft Tieleman Keukens talloze awards verkregen, veelal verkozen dankzij tevreden klanten. En daar zijn we trots op! Bekijk hieronder onze lijst met Palmares.

Maak gemakkelijk een afspraak