Beste Service Award 2019

Beste Service Award 2019

Op donderdag 5 september 2019 zijn de nieuwe winnaars van de 'Beste Service Awards 2019' bekendgemaakt door Opiness, in de Store of the Future in Amersfoort. De Opiness Award is een onafhankelijke consumentenprijs die geheel gebaseerd is op reviews van klanten. Wat ons betreft is dat dus de belangrijkste award die we kunnen winnen! Want de tevredenheid van klanten is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Tieleman Keukens als winnaar

Met trots mogen wij bekend maken dat we ook dit jaar weer de winnaar zijn van de Beste Service Award 2019 in de categorie keukenaanbieders. Uit de reviews van bijna 2.000 klanten met een gemiddeld cijfer van een 8,9 in totaal bleek ons hoge servicelevel doorslaggevend. Wanneer we enkel kijken naar de reviews van het afgelopen jaar, ligt het cijfer zelfs nog hoger! We ontvangen namelijk een 9,19. Het grootste compliment dat we maar kunnen krijgen! En daar willen wij al onze klanten natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Winnaar Keukenaanbieders: Tieleman Keukens met een 9,19 over 216 reviews

Tieleman Keukens Beste Service Awards 2019 winnaar
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
De beste service

De winnaars van deze prijs zijn bepaald op basis van reviewdata op reviewplatform Opiness, aangevuld met een aselect klantonderzoek onder ruim 4.500 klanten. In tien categorieën is er een winnaar bepaald op basis van het hoogst gemiddelde cijfer met een minimale beoordeling grens van 100 beoordelingen in de periode van eind juli 2018 t/m eind augustus 2019. Hoge cijfers werden gegeven met argumenten als: goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, niet steeds doorverbonden worden, alles in één keer opgelost en een goede app. Daarnaast waren duidelijkheid en persoonlijkheid ook belangrijke aspecten waarop winnaars goed scoorden.

Tieleman Keukens Beste Service Awards 2019 winnaar
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Store of the Future

De awards werden feestelijk uitgereikt in een prachtige locatie. In de Store of the Future kregen alle aanwezigen namelijk de mogelijkheid om een blik te werpen in de toekomstige winkelomgeving. Genoeg inspiratie dus! Want hoewel service bij Tieleman Keukens áltijd op de eerste plaats staat, helpen we onze klanten ook graag verder met de nieuwste innovaties uit de keukenbranche.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Over de Opiness Beste Service Awards

Jaarlijks kijkt Opiness naar de prestaties in diverse segmenten van bedrijven op basis van de reviews die zij krijgen van hun klanten op het onafhankelijke platform. De bedrijven met het hoogste rapportcijfer in hun branche en voldoende meningen worden categoriewinnaar.

Over Opiness.nl

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Reviews van anderen zijn zeer waardevol wanneer u een keuze moet maken. Opiness nodigt bedrijven dan ook uit om openlijk het resultaat van hun klantonderzoek te publiceren op Opiness, mits men werkt met een bureau en men bereid is alle informatie transparant te publiceren. Opiness is inmiddels het grootste, onafhankelijke platform voor meningen over dienstverleners en heeft al meer dan 4,5 miljoen reviews online.