Opiness Best Beoordeeld 2024 | keukenaanbieders

Opiness Best Beoordeeld 2024 | keukenaanbieders

Jaarlijks reikt Opiness.nl prijzen uit voor de best beoordeelde bedrijven. Bedrijven in verschillende categorieën. Opiness is een onafhankelijke reviewsite op basis van klantoordeel. Ook in 2024 staat Tieleman Keukens weer bovenaan in de rubriek keukenaanbieders en hebben we het certificaat 'Best Beoordeeld' ontvangen. Vanaf nu mogen we officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2024’ voeren. Het voltallige Tieleman-team is daar erg trots op en dankbaar voor. 

Bekijk alle Opiness reviews

Best beoordeeld 2024

Dat Tieleman Keukens ook in 2024 Best Beoordeeld is in de rubriek keukenaanbieders is een eervolle en waardevolle titel. Wij willen onze klanten daarom dan ook bedanken voor het vertrouwen in Tieleman Keukens en de vele mooie woorden die wij dagelijks ontvangen. 

De cijfers voor de titel 'Best Beoordeeld' zijn gebaseerd op alleen klantbeoordelingen, ofwel alleen de ervaringen van klanten. De onderdelen waarop beoordeeld zijn prijs-kwaliteitverhouding, assortiment, personeel en service.

Tieleman Keukens mag officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2024’ voeren. Daar zijn wij erg trots op. Dat is waar we het dagelijks met elkaar voor doen. De liefde voor ons vak, onze klanten en onze medewerkers. Dagelijks werken alle medewerkers van het hechte familiebedrijf Tieleman Keukens enorm hard om klanten tevreden te stellen. Tieleman gaat niet voor niets voor 100% klanttevredenheid!

Bij Tieleman Keukens heeft u zekerheid! Van advies tot aan jarenlang keukenplezier, alles moet kloppen. Bij Tieleman Keukens is het kopen van een keuken een feest! 

Tieleman Keukens Best Beoordeeld keukenaanbieders
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Mooie klantreviews 

In 2023 hebben we weer vele mooie reviews mogen ontvangen. Zowel online als kaartjes en brieven via de post. We geven graag een kleine greep uit de vele mooie reviews van het afgelopen jaar. Mooie woorden waar we als team van Tieleman Keukens erg blij mee zijn. 

Een nieuwe keuken, een keuken die gerenoveerd moet worden of het plaatsen van keukenapparatuur, voor iedere opdracht zet Tieleman Keukens zich 100% in. Wij beschouwen een opdracht pas als ‘afgerond’ wanneer u helemaal tevreden bent.

Review klant

"Geef firma Tieleman een dikke tien voor hun vriendelijkheid en geweldige service, zelfs buiten de garantie om wordt je nog steeds zeer goed geholpen. De mensen denken daar met je mee en zijn zeer vakkundig in problemen oplossen. Wij zijn erg tevreden en zijn heel goed geholpen, en daarom bevelen we dit bedrijf dan ook graag aan."

Review klant

"Na een aantal gesprekken in de prachtige showroom uiteindelijk een keuken gekozen. De verkoper nam alle tijd, gaf ons veel aandacht en was zeer behulpzaam bij het maken van de keuzes. Inmiddels is de keuken geplaatst door vakbekwame medewerkers van Tieleman. Er is zeer netjes gewerkt met aandacht voor details. Wij zijn heel blij met het resultaat."

Review klant

"Het kopen van een keuken moet een feest zijn. Dat is het voor ons ook zeker geweest. Ook hebben wij nog de brief met de bloemenbon voor het opleveren van de keuken mogen ontvangen. Een mooi gebaar wat we ook zeker gedeeld hebben met familie en vrienden. We zijn super blij en tevreden met deze nieuwe keuken.."

Review klant 

"Complimenten voor de renovatie van de keuken. Fantastisch hoe de monteurs te werk zijn gegaan. Alles werd netjes opgeruimd. Zelfs de straat buiten werd aangeveegd, niets was teveel. Alle lof voor de monteurs van Tieleman."

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek