Ontvanger Warme Douche Tros Radar

Ontvanger Warme Douche Tros Radar

Hilversum / Rockanje (November 2010) - Wekelijks wordt er in het consumentenprogramma Radar, bij de Tros op Nederland 1 een douche uitgereikt. Een douche wordt uitgereikt door kritische consumenten die een positieve of negatieve ervaring hebben met een bedrijf, een warme of een koude douche. De heer en mevrouw Kramer wilden graag hun positieve ervaring delen door middel van het uitreiken van de ‘warme douche’ aan Tieleman Keukens te Middelharnis.

Bekijk de reportage van de warme douche

Warme Douche: verdiend!

“Acht jaar geleden hadden we een nieuwe keuken nodig en gingen we kijken bij Tieleman Keukens. Er stonden daar prachtige keukens en de keuken die we kochten was een showroommodel, die stond voor de helft van de prijs. Maar vorig jaar was het afvalemmertje versleten, toen hebben we gebeld en gevraagd of ze een nieuw afvalemmertje wilden brengen. En dat gebeurde, de servicemonteur van Tieleman kwam langs. Op mijn vraag: “Kijk nog eens eventjes naar de vaatwasser, daar zit ook nog iets los, geloof ik”. Nou, toen ging de servicemonteur de gehele keuken nog eens nalopen en stellen. En hij zei na controle: U krijgt nieuwe deurtjes voor uw keuken, want de oude deurtjes zijn licht beschadigd.

In deze tijd van inhaligheid en het willen binnenhalen van zoveel mogelijk geld, kregen wij gewoon kosteloos die nieuwe deurtjes. Daarom vinden wij dat Tieleman Keukens die Warme Douche verdient! En we gunnen ze het van harte!”, aldus de heer en mevrouw Kramer.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Antoinette Hertsenberg (Presentatrice Radar) en Jan Wouter Roos (servicemonteur Tieleman Keukens)