Opiness Topwinkel 2019 keukens

Opiness Topwinkel 2019 keukens

In 2019 wordt Tieleman Keukens voor de 8ste keer op rij door Opiness bekroond als Beste in keukens. Met inmiddels ruim 1.900 reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 8,9. Het voltallige Tieleman-team is hier erg trots op, dankbaar voor en blij mee.

Bekijk alle reviews op Opiness

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Over Opiness.nl

Opiness.nl is onafhankelijk online platform waar u dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Met de Opiness reviews kunt u een betere keuze maken voor een bedrijf wat bij u past. Reviews van andere klanten geven vertrouwen. Opiness verzamelt ook klantreviews die gegeven worden via marktonderzoek- en klantfeedback bureaus, daarmee creëren we een sterk fundament aan betrouwbare reviews van echte klanten van bedrijven bij u in de buurt maar ook van landelijke aanbieders.

Opiness verzamelt alle klantreviews op één plek zodat er een compleet overzicht ontstaat wie de beste service en kwaliteit levert volgens klanten. Door uw ervaringen te delen helpt u andere klanten in hun keuze en krijgen bedrijven tips wat ze beter kunnen doen of meer klanten door goede aanbevelingen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek