Keuken ervaringen: alles over de beste keukenzaak

Keuken ervaringen: alles over de beste keukenzaak

Een keuken kiest u niet dagelijks en daarom moet uw aankoop een échte beleving en feest zijn. Uw keuken moet vaak aan verschillende wensen voldoen. Zo kookt u misschien het liefst op gas en geeft uw partner liever de voorkeur aan een inductie kookplaat. Er is een ruime keuze uit kasten, grepen, fronten, kleuren, materialen, lades, apparatuur en aanrechtbladen.

Verzekerd van een geweldige keukenervaring

Het liefst stopt u al uw wensen in uw eigen droomkeuken, bijvoorbeeld een kookeiland of ingebouwde kastenwand. Daarnaast wilt u ook van tevoren weten welke keukenzaak de beste reviews heeft, zodat u verzekerd bent van een geweldige keukenervaring.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De beste keukenspecialist van Nederland

Tieleman Keukens uit Middelharnis is er trots op al drie keer uitgeroepen te zijn tot Beste Keukenspecialist van Nederland. In 2003, 2004 en 2009 hebben onafhankelijke onderzoeken onder onze klanten, leveranciers en collega’s aangetoond dat u voor de ultieme keuken ervaring bij Tieleman Keukens aan het juiste adres bent. 2010 was een heel bijzonder jaar, in dat jaar ontving de keukenzaak namelijk de Warme Douche van een klant via TROS RADAR, iets waar Tieleman vandaag de dag nog trots op is.

In 2011 was het wederom feest, want toen is Tieleman Keukens uitgeroepen tot 'Beste Zelfstandige Winkel van Nederland', omdat de vakjury vond dat wij een voorbeeldfunctie hadden voor de concurrenten in de keukenbranche. In 2013 t/m 2016 kroonde onze klant via wugly.nl ons als 'Topwinkel van Nederland'.

Ook in 2017 werd Tieleman Keukens gekroond tot 'Topwinkel van Nederland'. In 2018 verdiende Tieleman Keukens de 'Beste Service Award' en ook in 2019 beoordeelden klanten ons met een 8,9 op de reviewwebsite Opiness.nl.

Van 2020 t/m 2024 is Tieleman Keukens bekroond als Beste in keukens. Met inmiddels vele positieve reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 9,4 op Opiness.nl.

Tieleman Keukens is dan ook de grondlegger van een nieuw keukenconcept, waarin beleving, gezelligheid, klanttevredenheid en sfeer centraal staan. 

Keuken ervaring
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Unieke keukenervaring

Bij Tieleman Keukens staat het traditionele concept van ‘Klant is Koning’ nog centraal, alleen heeft Tieleman Keukens hier zijn eigen draai aangegeven en is ons keukenconcept helemaal bij de tijd. Bij de aanschaf van een nieuwe keuken wilt u geen overhaaste beslissing nemen. Zo kunnen uw kinderen zich vermaken in de kinderbioscoop of een spelletje spelen op één van onze playstations, waardoor u rustig kunt rondkijken en met onze adviseur kunt praten. Wij willen onze klanten echte keuken ervaringen geven en dat kan in onze visie alleen door het keukenontwerp levensgroot te presenteren op onze ‘LivingWall’. Op de ‘LivingWall’ kunt u op ware grootte het keukenontwerp van uw droomkeuken ervaren.

Unieke keukenervaring
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Keukenreviews

Tieleman Keukens wordt door verschillende, onafhankelijke winkelvergelijkers, beoordeeld met gemiddelde hoger dan een 8,5. Zo scoort Tieleman Keukens een 9,0 op Opiness.nl en een 9,7 op Qasa.nl. Beleef ook uw meest geweldige keuken ervaring bij Tieleman Keukens.

Keukenreviews
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Ervaar onze service

Voor ultieme keuken ervaringen komt u naar Tieleman Keukens. Onze adviseurs bespreken met u alle alternatieven. Zo kunt u zowel met een klein- als groot budget prima bij ons slagen. Bij Tieleman Keukens beleeft u de ultieme ervaring vanaf het moment dat u de showroom binnenloopt tot plaatsing door onze eigen montagedienst. Deze ultieme ervaring zet u vervolgens voort in uw eigen huis met een keuken van Tieleman Keukens.  

Maak een afspraak met de beste keukenadviseur van Nederland! Of loop eens binnen in onze showroom in Middelharnis.