Nationale Business Succes Award keukens 2016

Nationale Business Succes Award keukens 2016

Het NBSA-Instituut kent jaarlijks Awards toe aan toonaangevende bedrijven met een voorbeeldfunctie in de branche,de Nationale Business Succes Award. Tieleman Keukens is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Keukenbranche. Tieleman Keukens liet 10 collega's achter zich, hieronder leest u waarom.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Oordeel Nominatiecommissie Nationale Business Succes Award 2016

Tieleman Keukens BV presenteert zich als een absolute specialist op het gebied van keukens, in de ruimste zin van het woord. Zij beschikt over een zeer breed assortiment aan keukens, een enorme knowhow op haar vakgebied en een zeer grote mate van klantgerichtheid en hospitality.

Innovatie is het sleutelwoord bij Tieleman Keukens, want zij is continu bezig om haar producten en diensten te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Haar klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die hen met veel verstand van zaken uitstekend en breed kan adviseren en van dienst kan zijn. Niet voor niets heeft men in de afgelopen jaren al tal van awards (beste keukenzaak/keukenwinkel) in ontvangst mogen nemen.

Tieleman Keukens BV is een zeer hoogwaardig bedrijf, dat in de loop van de tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van keukens. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van Tieleman Keukens BV een absolute topper in haar wereld.

De Nominatiecommissie is van mening dat Tieleman Keukens BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de Keukenbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de overall prijs: de Nationale Business Succes Award 2016.

Tieleman Keukens BV is winnaar 2016 in de keukenbranche!

Tieleman Keukens BV is door de commissie tevens genomineerd als kanshebber voor:

  • Meest innovatieve onderneming 2016
  • Beste in Retail / Consumergoods

De Succesfactor is een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut. Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Lees meer via de site van Het Nationale Business Succes Award

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek