3x Beste Keukenspecialist van Nederland 2003, 2004, 2009

3x Beste Keukenspecialist van Nederland 2003, 2004, 2009

Tieleman Keukens uit Middelharnis is al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenspecialist van Nederland! In 2003, 2004 en 2009 is Tieleman Keukens naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij onze klanten, leveranciers en collega’s tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron voor mooie keukens. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee bij het benoemen van de beste keukenwinkel.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Beste Keukenspecialist in 2009

De prijs in 2009 is extra bijzonder omdat we deze onder meer te danken hebben aan de collega’s en leveranciers uit de branche. Deze landelijke en prestigieuze prijs is door de vakjury's aan de ondernemende familie Tieleman uitgereikt vanwege hun ‘bijdrage aan een goed imago in de keukenbranche en hun voorbeeldfunctie voor collega-ondernemers’.

Jan Tieleman, directeur van het familiebedrijf, verwezenlijkte in de afgelopen jaren een inspirerend keukenconcept. Een droom die uitkomt, want de nieuwe showroom heeft alles wat een klant zich kan bedenken bij een betrouwbare keukendetaillist. U vindt hier namelijk de beste keukens. Als echte keukenspecialist leveren wij mooie keukens. We zijn er trots op om de beste keukenwinkel van Nederland te zijn!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Goeree-Overflakkee, Hét kookeiland van Nederland!

Jan Tieleman: “Een nieuwe keuken kiezen doet u niet elke dag, daarom mag het wat ons betreft een feest zijn. Een echte beleving. Onze showroom is helemaal vanuit dat idee ontworpen. Voor de kinderen is er een kinderbioscoop en PlayStations, zodat ook ouders op hun gemak kunnen rondkijken en met onze adviseur kunnen overleggen."

Onze ‘LivingWall’ maakt het mogelijk het keukenontwerp van de klant levensgroot te presenteren. Uniek in Nederland en wat ons betreft de enige manier om de klant écht te laten beoordelen of de voorgestelde keuken ‘optimaal naar wens!’ is.

Daarnaast beschikken we over een enorme ‘verzameling’ keukenonderdelen van de afgelopen decennia. Hierdoor zijn ook keukenonderhoud, -reparatie en -renovatie specialiteiten van Tieleman Keukens en hierdoor kunnen we ook extra service bieden aan onze klanten.

Gecombineerd met de filosofie om de beste keukens te leveren en dagelijks te streven naar 100% klanttevredenheid onderscheidt Tieleman zich in de branche. Kortom; het is de moeite waard om hét kookeiland van Nederland te bezoeken!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Beleving, sfeer en gezelligheid in de beste keukenwinkel!

Als Jan Tieleman gevraagd wordt naar het onderscheid tussen gewone keukenaanbieders en award-winnende partijen, stelt hij het volgende: "Dat is een interessante vraag. Natuurlijk doen wij dingen die u ergens anders niet ziet, maar dat is niet het enige. Ik ben er van overtuigd dat onze kracht zit in de totale beleving die wij bieden."

Klanten verwachten naast beleving echter wel iets meer, want hoe goed de beleving ook is, we moeten het alsnog waarmaken. Daarover zegt Jan Tieleman: "Wij monteren mooie keukens, dat is wat klanten verwachten. Maar we zorgen voor de complete ervaring vanaf het moment dat u onze showroom binnen komt lopen tot jaren na aanschaf van de beste keuken."

Dat we al meermaals de titel Beste Keukenspecialist hebben gewonnen, komt ook doordat de organisatie breed georiënteerd is. "We verrassen mensen keer op keer door op alle fronten de zaken op orde te hebben. Niet geheel onbelangrijk daarbij: ook met een kleinere portemonnee kunt u slagen bij Tieleman Keukens", aldus Jan Tieleman.

Maak een afspraak met de beste keukenadviseurs van Nederland!