Is Tieleman Keukens de beste keukenspeciaalzaak?

Is Tieleman Keukens de beste keukenspeciaalzaak?

Vaak worden wij de beste keukenzaak van Nederland genoemd. Maar waarom eigenlijk? Hoezo is Tieleman Keukens de beste keukenzaak van Nederland? Bij Tieleman Keukens zeggen we altijd: het kopen van een keuken moet een feest zijn. En onze adviseurs doen er alles aan om het feest voor u zo groot mogelijk te maken. Als echte keukenexpert voorzien we u van advies op maat, waarbij we rekening houden met uw wensen en uw budget. 

Neem contact op

Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Prijzen en klantbeoordeling

Tieleman Keukens staat op Opiness.nl, één van de grootste recensiesites van Nederland. Daar heeft Tieleman Keukens een beoordeling van een 9,4 gemiddeld! Daarnaast zijn we al meerdere keren uitgeroepen tot beste keukenzaak van Nederland. En we zijn zelfs uitgeroepen tot Beste Zelfstandige Winkel van Nederland! We mogen ons keukenexpert noemen dankzij u. We zijn onze klanten dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen! Bekijk hier onze vakprijzen en recensies.

"Tieleman Keukens staat niet alleen in de keukenbranche, maar ook in de regio en ver daarbuiten bekend om de unieke service, die de basis vormt van de uitstekende prestaties", concludeert het juryrapport van de ING Retail Prijs. "Tieleman Keukens is een topzaak van een topondernemer en een sieraad voor de Nederlandse detailhandel."

Ervaar zelf hoe mooi Tieleman Keukens is en kom een dagje naar onze showroom in Middelharnis!

Waarom Tieleman Keukens?

Een dagje Tieleman Keukens is een dagje uit. Dat begint al bij een warm welkom. U wordt hartelijk ontvangen door onze gastvrouw. Heeft u uw kinderen meegenomen? Zij kunnen zich uren vermaken in de speelhoek, met de PlayStations of in de bioscoop. Heeft u trek gekregen? Dan kunt u terecht in onze lunchroom, Werelds In-Side. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide lunch. Daarom is een dagje Tieleman Keukens met recht een dagje uit te noemen. 

Bioscoop Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Virtuele keukenshowroom
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds Inside
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Welkom bij Tieleman Keukens

Bent u op zoek naar de beste keukenwinkels? Bij Tieleman Keukens heten wij u van harte welkom in onze showroom en kom zelf ervaren waarom Tieleman Keukens zelf ervaren! Onze keukenadviseurs staan voor u klaar. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak