Landelijke woonkeukens

Landelijke woonkeukens

In een woonkeuken worden wonen en koken gecombineerd. Kiest u voor een landelijke woonkeuken, dan voegt u aan deze combinatie nog een sfeervol element toe: namelijk de landelijke stijl. Bij Tieleman Keukens hebben we veel geïnteresseerden voor deze keukenstijl en dat begrijpen wij maar al te goed!

Landelijke woonkeuken als centrale plaats in huis

De landelijke woonkeuken is het kloppend hart van het huis, de plek waar het allemaal gebeurd. De jongste gooit haar sporttas op tafel, dezelfde tafel waaraan de oudste op zijn laptop bezig is aan zijn huiswerk. Krijgt u in het weekend gasten te eten, dan spenderen jullie het grootste gedeelde van de avond in de landelijke woonkeuken. U begrijpt hierdoor het belang van de inrichting van uw keuken. Bij Tieleman Keukens kennen we dit belang ook en daarom kunnen we u helpen bij het realiseren van uw ideale woonkeuken in landelijke stijl.

Landelijke woonkeuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Uw landelijke woonkeuken op maat gemaakt

Alle keukens die wij maken, zijn geheel op maat gemaakt en dat geldt uiteraard ook voor onze landelijke woonkeukens. Samen met één van onze adviseurs kunt u uw eigen keuken samenstellen. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw wensen en eisen, maar uiteraard ook met de afmetingen van uw keuken. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en zo hoort het, want het kopen van een keuken moet een feest zijn.

Het unieke aspect aan landelijke woonkeukens is dat ze geheel persoonlijk te maken zijn. Dat begint al met de materiaalkeuze. Typerend voor de landelijke stijl is om te kiezen voor een houten aanrechtblad. Maar wat dacht u van een natuurstenen aanrechtblad of een combinatie van hout en natuursteen? Wij weten zeker dat u versteld zult staan van het prachtige eindresultaat van uw landelijke woonkeuken.

landelijke keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Heeft u interesse in een landelijke woonkeuken?

Bent u overtuigd van de schoonheid van landelijke woonkeukens en wilt u graag uw eigen droomkeuken (laten) samenstellen, dan helpen onze adviseurs u graag. U kunt een afspraak maken voor persoonlijk advies of u kunt onze keukenbrochure aanvragen. Deze biedt niet alleen inspiratie voor landelijke woonkeukens, maar ook voor allerlei andere keukenstijlen en nieuwe keukens in het algemeen.