Tieleman

Keuken met bar: gezellig & hip

  
Een keuken met een bar is niet alleen hartstikke hip, maar ook nog eens super gezellig. Een keuken met een bar nodigt mensen uit om plaats te nemen aan de bar. Stel dat je aan het koken bent, dan is het natuurlijk erg gezellig als je partner en kind(eren) aan de bar zitten. Terwijl er gekookt wordt, kunnen jullie direct alle dagelijkse gebeurtenissen gezamenlijk doornemen. Leuk!

Vraag het gratis Tieleman Keukens keukenmagazine aan

Kies bijpassende barkrukken

Hebben jullie een kleine keuken, dan is een bar ook perfect om aan te eten. Dat scheelt veel ruimte voor een eettafel. Vooral wanneer je aan beide kanten van de bar kunt eten, fungeert de bar eigenlijk als een volwaardige eettafel. Gecombineerd met een aantal moderne, stoere of strakke krukken maakt dit de keuken met bar compleet. Omdat de barkrukken een groot gedeelte van de sfeer bepalen, is het aan te raden veel aandacht te besteden aan de keuze voor krukken in uw keuken met bar. Barkrukken passen goed in een trendy keuken. 

Een keukenbar voor een kleine en voor een grote keuken

Het plaatsen van een keukenbar is mogelijk in zowel een grote als in een kleine keuken. Een keukenbar in een kleine keuken is handig als afscheiding tussen de woonkamer en de keuken. Dat is ook nog eens ruimtebesparend. In een grote keuken oogt een keukenbar ruimtelijk en sfeervol. Willen jullie graag een keukenbar in jullie keuken? Vraag Tieleman Keukens naar de mogelijkheden. 

Voorbeelden van keukens met een keukenbar 

Laat je inspireren door deze voorbeelden van keukens met een keukenbar. UIteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden! 

Meer weten?

Geïnteresseerd in een keuken met bar? Vraag het brochurepakket aan of kom een keer langs in onze showroom. Hier staan tientallen keukenopstellingen waardoor je een goede indruk kunt krijgen van alle mogelijkheden op keukengebied. Ook vind je hier diverse keukens met een bar, wat uiteraard goed van pas komt als je graag een keuken met bar in je huis wilt. Laat je gerust adviseren door onze keukenadviseurs.´╗┐

Maak een afspraak