Tieleman

Eggersmann Windsor

  
Hout is een materiaal dat leeft en daardoor is het uitermate geschikt voor keukens. Met hout geef je een keuken namelijk een knusse en warme uitstraling. Dat hebben ze bij Eggersmann goed begrepen toen de Eggersmann Windsor werd gemaakt. Dit is een prachtige houten keuken met een raamwerk van massief hout met gefineerde binnenpanelen. Laat je inspireren door deze mooie keuken!

De kwaliteit van Eggersmann Windsor

Eggersmann is een Duits keukenmerk dat al ruim honderd jaar hoge kwaliteit keukens op de markt brengt. Deze keukens kenmerken zich door hun technische perfectie, hun kwaliteit en hun tijdloze elegantie. Dat zie je ook terug in de Eggersmann Windsor. Deze biedt gegarandeerd vele jaren woon- en kookplezier. Het tijdloze karakter zorgt ervoor dat de keuken niet alleen nu modern is, maar over tien of twintig jaar nog steeds. Gezien de investering die gepaard gaat met een nieuwe keuken, is dat vooruitzicht wel zo fijn. 

Is de Eggersmann Windsor jouw droomkeuken?

Zie jij jezelf wel zitten aan de keukentafel van de Eggersmann Windsor keuken? Maak dan gerust een afspraak met onze keukenadviseur, zodat we samen met u uw nieuwe keuken vorm kunnen geven. Vergeet ook niet onze keukenbrochure aan te vragen, om meer keukeninspiratie op te doen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom om op je gemak onze keukens te bekijken.