Tieleman

Eggersmann Sienna

  
Al meer dan honderd jaar maakt Eggersmann keukens van Duitse topkwaliteit. Deze keukens staan bekend om hun technische perfectie en tijdloze elegantie. Dat zie je ook terug in de Eggersmann Sienna: een keuken van speciaal fineer met verticale schaduwvoegen van prachtig eiken muskaat hout. De Eggersmann Sienna is een absolute aanwinst voor elke woning!

Zoals te zien op de onderstaande foto van de keuken Eggersmann Sienna, is het een prachtige keuken met een zeer strakke afwerking. De al eerder genoemde verticale schaduwvoegen geven een bijzondere en unieke uitstraling aan de keuken. Het prachtige aanrechtblad sluit daar uitstekend bij aan, waardoor het geheel werkelijk een plaatje is. Wij begrijpen dat u deze mooie Eggersmann Sienna direct in huis wilt halen!

Meer weten over de Eggersmann Sienna?

Wil jij graag een nieuwe keuken van topkwaliteit en moet die keuken er ook nog eens mooi uitzien? Dan is de Eggersmann Sienna een prima keuze. Je kunt deze keuken geheel naar wens samenstellen, waarbij verschillende afwerkingen mogelijk zijn. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs, zodat we om tafel kunnen gaan en jouw droomkeuken samen kunnen stellen. Wil je eerst meer inspiratie opdoen, dan kun je uiteraard onze brochure aanvragen. Deze gratis brochure staat vol met keukeninspiratie!