Tieleman

Eggersmann-keukens: ruim 100 jaar droomkeukens op maat

  

Eggersmann keukens staan garant voor technische perfectie, kwaliteit en tijdloze elegantie. Wilt u inspiratie over dit prachtige keukenmerk? 

Vraag het gratis Tieleman Keukens Keukenmagazine aan

 

Eggersmann: Duitse kwaliteit

Ben je op zoek naar een Duitse kwaliteitskeuken? Eggersmann maakt al 100 jaar droomkeukens op maat. Belangrijke kenmerken van Eggersmann keukens zijn technische perfectie, kwaliteit en tijdloze elegantie. Daarom steekt Eggersmann veel tijd en geld in het innovatieproces van nieuwe fabricagetechnologieën zonder ambachtelijk tradities uit het oog te verliezen.

Eggersmann keuken in diverse stijlen

Eggersmann heeft meerdere keukenlijnen: de moderne lijn, de klassieke lijn en Unique lijn. De keukens in de moderne lijn zijn vaak greeploos en hebben een strak design. De keukens in de klassieke lijn bestaan uit natuurlijke materialen en hebben warme kleuren. Daarnaast passen de landhuiskeukens in ieder design. De Eggersmann Sienna is één van deze prachtige keukens. Wanneer je houdt van houten keukens, is de Eggersmann Windsor een aanrader.

Eggersmann Unique

Binnen de moderne lijn is er een minimalistische tak met de naam Unique. Alle fronten, greepelementen en werkoppervlakken zijn uit hetzelfde materiaal vervaardigd. Eggersmann werkt met diverse stenen granietsoorten en minerale materialen. Het resultaat: een exclusieve en tijdloze designkeuken, die veel jaren meegaat.´╗┐

Eggersmann keukenlijnen

Eén van de mooiere lijnen van Eggersmann is de Bretagne-lijn (zie foto hierboven). Deze keuken past perfect in een modern huis, maar de keuken past ook prima in een woning met een landelijk karakter. En wat dacht je van Corian White? Een hoogglans keuken - uiteraard greeploos - met een moderne uitstraling. Vind je deze keuken iets te koud? Kies dan voor Glas Noten, een warme keuken met een moderne look. Ook een aanrader: de Eggersmann Oxford keuken (zie onderstaande foto).

Voorbeelden van Eggersmann keukens

Wilt u inspiratie voor Eggersmann keukens? Wij hebben wat voorbeelden voor u op een rij gezet. Bekijk hieronder voorbeelden van prachtige Eggersmann keukens. 

Tieleman Keukens dealer van Eggersmann

Tieleman Keukens is al sinds jaar en dag dealer van keukens van Eggersmann. Kom naar onze showroom om voorbeelden van Eggersmann keukens te zien. Eén van onze persoonlijke favorieten is de Eggersmann Palermo. In onze showroom kunt u ook de prachtige aanrechtbladen van graniet zien. Wij hebben prachtige showroomkeukens van Eggersmann staan. Zoekt u een verkooppunt van Eggersmann keukens in Nederland? Kom dan een dagje naar het kookeiland van Nederland: Goeree-Overflakkee. Of bestel het kosteloze magazine (incl. verrassing) via onze website. Bestel vandaag het Tieleman-magazine en u hebt hem binnen 72 uur in huis.´╗┐´╗┐

Bekijk meer voorbeelden van Eggersmann Keukens op de website van Tieleman Keukens.

Maak een afspraak