Monochrome keukens

Monochrome keukens

Een keuken is pas echt één geheel als het een monochrome keuken is. Dit houdt in dat de keuken is uitgevoerd in één kleur of in diverse tinten van één kleur. Een monochrome keuken is ontzettend strak om te zien en dat is ook direct wat er zo mooi is aan deze soort keukens. Regelmatig krijgen wij aanvragen voor monochrome keukens en hier gaan we dan ook graag mee aan de slag. Samen met u kijken we naar uw ideale keuken, hoe deze ingedeeld gaat worden en welke apparatuur er in de keuken gebruikt gaat worden.

Wilt u inspiratie? Vraag dan het Tieleman Keukens keukenmagazine aan.

Wat is een monochrome keuken?

In een monochrome keuken is alleen dezelfde kleur te zien. Maar het kan ook zo zijn dat in de keuken van één kleur meerdere tinten te zien zijn. Doordat de keuken in één kleur is oogt de keuken strak en modern. 

Een monochrome keuken: de basis voor diverse stijlen

Een monochrome keuken kan een basis zijn voor diverse stijlen. U creëert een landelijke stijl door het gebruik van dezelfde houttinten. Of zorg voor wat natuurlijke accessoires in uw keuken. Wilt u juist een moderne look? Beperk dan het gebruik van kleur zodat de keuken modern en ruimtelijker oogt. Eén kleur zorgt voor een prachtig geheel! U kunt zelf uw monochrome keuken samenstellen naar uw wens. De keukenspecialisten van Tieleman Keukens helpen u hier graag mee. 

Monochrome keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wilt u toch verschillende kleuren?

Als u toch andere kleuren wilt toevoegen aan uw keuken, kunt u dat het beste doen door gekleurde accessoires te gebruiken. Zet bijvoorbeeld enkele kookboeken op een mooie plaats in de keuken. Zet een mooie snijplank neer of plaats andere mooie accessoires in de keuken. Zo blijft de keuken monochroom, maar is er toch wat kleur toegevoegd. Als u de keuken echt strak wilt houden beperk dan kleurgebruik.  

Indeling van monochrome keukens

Met de indeling van een monochrome keuken kunt u alle kanten op. Onderstaand geven we u graag wat inspiratie en informatie:

Zwarte monocrhome keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Monocrhome keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Grijze monochrome keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wilt u meer weten over een monochrome keuken?

U bent van harte welkom bij Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over monochrome keukens. Wij weten precies welke tinten het beste in welk interieur passen en adviseren u daar graag uitgebreid over. U kunt alvast ons kosteloze keukenbrochure aanvragen die boordevol inspiratie staat voor uw nieuwe keuken. Kies voor maak een afspraak als u binnenkort met één van onze adviseurs om de tafel wilt. We bespreken graag alle mogelijkheden van een monochrome keuken met u.