Een bijkeuken is weer hip

Een bijkeuken is weer hip

De keuken is één van de favoriete plekjes in ons huis. Een plek waar we veel spullen kwijt willen. Heb je een extra ruimte naast de keuken? Fijn voor een extra bergruimte, of misschien wel als was- en strijkruimte. Met een bijkeuken kun je vele kanten op. De bijkeuken hoeft niet langer het ondergeschoven kindje van het huis te zijn. Deze mag weer gezien worden en betrokken worden bij de woning. Want waarom willen we de bijkeuken maar zelden écht leuk inrichten? Juist terwijl deze ruimte een mooie en leuke toevoeging heeft.  

Bijkeukens van Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Stijlvol en praktisch

Een bijkeuken inrichten staat bij veel mensen niet bovenaan het lijstje van prioriteiten. Want het is toch maar een ruimte waar we wat extra spullen neerzetten? Het inrichten van de bijkeuken is eigenlijk net zo belangrijk als het inrichten van de rest van de woning. De bijkeuken hoeft niet de ruimte te zijn waar gasten niet of nauwelijks zullen komen. Bij het inrichten van de bijkeuken is voldoende keus aan meubels en accessoires om het zo in te richten dat het zowel efficiënt als stijlvol is dat het past bij de rest van jouw interieur. 

Bij veel mensen wordt de bijkeuken al snel een rommeltje, gewoon omdat er niet voldoende kasten zijn om de spullen in op te bergen. Een efficiënte inrichting van de bijkeuken zorgt voor een groter gebruiksgemak. Meer kastruimte is toch wel een wens die we vaker horen bij Tieleman Keukens. Zowel leverancier Keller als Schüller hebben de perfecte oplossing om van dit rommelhok weer een ruimte te maken die van alle gemakken voorzien is. 

Keller bijkeuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Keller bijkeuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

De bijkeuken van schüller

Met de multifunctionele bijkeuken van Schüller wordt een professionele werkruimte gecreëerd voor wassen, drogen, opslag, recycling en nog veel meer. Voor iedere wens biedt Schüller een perfect bijkeuken concept. De Easy & Clean bijkeuken van Schüller is geheel naar eigen wens samen te stellen en is verkrijgbaar in maar liefst 8 uni-kleuren. De bijkeuken is verkrijgbaar in een rechte opstelling, maar ook in een L-vorm of U-vorm. Genoeg keus om van uw rommelige bijkeuken weer een professionele werkruimte voor al uw huishoudelijke spullen te maken. 

Van ruimte naar meer ruimte 

Een rommeltje hier, een rommeltje daar en dan zijn de kasten vol. Met de verschillende handige opbergkasten van de Easy & Clean bijkeuken, wordt je bijkeuken goed georganiseerd en heb je alles binnen handbereik. En vergeet vooral niet de ruimtebesparing die het met zich meebrengt. Kies voor de verschillende flexibele bewaaroplossingen zoals een hoge kast voor de wasmachine of droger, een hoge wassorteerkast, hoge kast met kledingstang, voorraadkast met binnenlade en binnenkorven of een schoenenkast. Bekijk wat er nog meer mogelijk is aan keuze van kasten om je bijkeuken zo efficiënt en ruimtebesparend in te richten.

De bijkeuken is niet alleen maar een ruimte om spullen op te bergen, het is een ruimte waar je veel meer mee kunt dan alleen dat. Recyclen is iets wat we steeds vaker willen en ook steeds vaker doen, maar ja waar blijf je met al deze spullen zonder dat het in het zicht ligt? Ook daarvoor zijn verschillende mogelijkheden zoals een uittrek-onderkast voor 1 recyclingzak of 2 recyclingtassen of een hoge voorraadkast voor bijvoorbeeld gereedschap en recycling. Bekijk alle mogelijkheden op de website.

De bijkeuken van Keller

Het kastenprogramma van Keller maakt het mogelijk om ook een bijkeuken, berg- of wasruimte op een mooie manier in te richten. Met de nieuwe serie hoge, onder- en bovenkasten plus kastinrichting kan een persoonlijke bijkeuken op maat worden gecreëerd, waarbij gebruiksgemak en design hand in hand gaan. Verkrijgbaar in alle melaminedecoren én met binnenzijde in kleur (wit, mist of grafiet).

Gebruiksgemak én design

De onderkast voor wasmachine en wasdroger is voorzien van een metalen draagconstructie voor het veilig plaatsen van apparatuur. U kunt kiezen voor een optie met of zonder draagplateau voor een wasmand. De extra diepe hoge kast is voorzien van een ophangsysteem met haken, voor het opbergen van een stofzuiger en diverse schoonmaakmaterialen.

Bekijk het kastenprogramma van Keller

Grijze bijkeuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Ook zo'n mooie bijkeuken? 

Bent u van plan uw bijkeuken aan te pakken of benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een bijkeuken bij u thuis? Kom langs in onze showroom en onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Kijk alvast voor meer informatie op de website of ga aan de slag en ontwerp u eigen bijkeuken van Schüller. 

Houten bijkeuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Bijkeukens van Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek