Tieleman

Klassieke keuken

  
Met een klassieke keuken gaat u terug naar de weelderige tijd van vroeger. Een gietijzeren fornuis, landelijke keukenkastjes en een nostalgische sfeer mogen niet ontbreken in klassieke keukens. ´╗┐Door het hectische leven van vandaag de dag is niets zo lekker als een keuken met een klassieke uitstraling. Hier kun je namelijk na een drukke dag even helemaal tot rust komen.

Wat kenmerkt klassieke keukens?

Een klassieke keuken is vaak geen strakke keuken. Klassieke keukens kenmerken zich door

  • sierlijke fronten
  • een gietijzeren fornuis met een oven 
  • een natuurstenen spoelbak. 

Een klassieke keuken past goed in een karakteristiek huis, bijvoorbeeld een oud herenhuis of een boerderij. We vertellen je graag meer over onze keukens in een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor gerust contact met ons op.


Maatwerk klassieke keukens

Tieleman Keukens levert maatwerk oplossingen als het aankomt op klassieke keukens, dus een schuine muur in een oude woning is geen enkel probleem. Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan is een klassieke keuken een goede keus, mits uw huis en/of uw interieur goed matcht met de klassieke keuken.

Kiest u ook voor een klassieke keuken?

Een klassieke keuken van Tieleman Keukens is geen 'oude' keuken. Wanneer u kiest voor een klassieke keuken, dan krijgt u een keuken die is voorzien van de nieuwste mogelijkheden en innovaties. Een ingebouwde kokend-water-kraan? Een espressomachine? Of een kookpit voor de wokpan? Dit is natuurlijk gewoon mogelijk in klassieke keukens. Wel heeft de keuken een nostalgische look & feel in het gebruik van materialen.

Kom naar de showroom van Tieleman Keukens om de mooiste klassieke keukens van dichtbij te bekijken! Of vraag kosteloos de brochure (incl. verrassing) aan.