Keukenblad van keramiek? Bekijk de voordelen

Keukenblad van keramiek? Bekijk de voordelen

Een keramisch keukenblad is favoriet. Door keukenzaken zoals Tieleman Keukens wordt het keramische werkblad ook met veel enthousiasme onthaald. Een keukenblad van keramiek heeft namelijk vele voordelen. En zodra consumenten deze voordelen kennen, weten wij zeker dat veel van onze klanten kiezen voor een keramisch werkblad.

Vraag ons kosteloze magazine aan

De voordelen van een keramisch werkblad

Keukenbladen van keramiek bestaan uit meerdere lagen keramisch materiaal. Dit zorgt ervoor dat het werkblad niet poreus is en kras- en hittebestendig is. Daarnaast is een keramisch keukenblad ook nog eens vlekbestending. Kortom: het perfecte werkblad voor uw keuken. Daar komt nog eens bij dat keramiek een natuurlijke uitstraling heeft, waardoor het perfect te combineren is met allerlei andere materialen en keukenstijlen, zoals de high end keukens of de greeploze keukens.

Keukenblad van keramiek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keramisch materiaal komt door verhitting en/of druk tot stand en kan daardoor goed tegen een stootje. Dit zorgt ervoor dat keramische keukenbladen zeer duurzaam zijn. Heeft u weinig tijd om uw huidige werkblad regelmatig (intensief) te behandelen, dan is keramiek het ideale materiaal voor uw werkblad. Een keukenblad van keramiek is namelijk heel simpel met een doekje schoon te maken.

Wilt u ook een keukenblad van keramiek?

Tieleman Keukens levert vele soorten keramieken werkbladen van verschillende leveranciers. De werkbladen zijn leverbaar in diktes van minder dan één centimeter tot wel vijftien centimeter. Wanneer u een groot werkblad nodig hebt, kunnen we meerdere keramieken keukenbladen vakkundig aan elkaar lijmen. Keramieken keukenbladen zien? Kom naar de showroom van Tieleman Keukens en laat u inspireren door onze mooie keukens.

Vraag ons kosteloze magazine aan
 

Ook verkrijgbaar: spoelbakken van keramisch materiaal

Spoelbak van keramisch materiaal
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens levert ook keramische spoelbakken. Keramische spoelbakken hebben tal van voordelen. Het is dus zeker de moeite waard om u goed te verdiepen in de mogelijkheden van keramische spoelbakken. Eén van onze keukenadviseurs licht u hier graag verder over in. Als u bij ons in de showroom bent, kunnen we u meteen uitgebreid informeren over de kosten van keramische keukenbladen.

Inspiratie opdoen? Kom langs in onze showroom!

Tieleman Keukens Keukenshowroom
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
In onze keukenshowroom in Middelharnis beschikken we over talloze keuken- en werkbladstijlen. En natuurlijk ook over keramische werkbladen, want een keukenblad van keramiek mag in onze winkel niet ontbreken. Onze showroom heeft een indrukwekkende omvang en biedt diverse stijlen die u inspireren. Onderwijl kunt u heerlijk genieten van een kop koffie, een vers broodje of een zoete versnapering in onze lunchroom. Kortom: u maakt er gerust een dagje uit van!

Afspraak plannen

Keramisch werkblad van Arte
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek