Keramisch werkblad

Keramisch werkblad

Een keramisch werkblad is voor veel mensen een favoriet. Wij, maar ook zeker andere keukenzaken, bevelen keramisch werkblad dan ook met veel enthousiasme aan bij onze klanten. Een keukenblad van keramiek heeft namelijk vele voordelen. En zodra consumenten deze voordelen kennen, weten wij zeker dat veel van onze klanten kiezen voor een keramisch werkblad.

Vraag ons magazine aan

Een keramisch werkblad heeft vele voordelen

De meeste mensen weten natuurlijk wel dat een keramisch werkblad uit meerdere lagen keramisch materiaal bestaat. Deze meerdere lagen zorgen ervoor dat het werkblad niet poreus is. Bovendien zorgt het ervoor dat het werkblad hitte- en krasbestendig is. Die hete pan kunt u dus met een gerust hart even op het werkblad neerzetten. Een ander groot voordeel van een keramisch werkblad is dat deze vlekbestendig is. 

U leest het: eigenlijk is een keramisch werkblad een perfect werkblad voor uw keuken! Daar komt nog eens bij dat keramiek een natuurlijke uitstraling heeft, waardoor het perfect te combineren is met allerlei andere materialen en keukenstijlen, zoals de high end keukens of de greeploze keukens.

Keramisch werkblad van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Het keramische materiaal van uw keukenblad komt tot stand door het materiaal op hoge temperatuur te verhitten. Hierdoor is het van een vast materiaal en kan het tegen een stootje. Keramiek wordt dan ook gezien als een uiterst duurzaam materiaal. Heeft u weinig tijd om uw huidige werkblad regelmatig (intensief) te behandelen, dan is keramiek het ideale materiaal voor uw werkblad. Een keukenblad van keramiek is namelijk heel simpel met een doekje schoon te maken.

Bekijk de beste keramische werkbladen

Gaat u ook voor een keramisch werkblad?

Wij hebben vele soorten keramische werkbladen van verschillende leveranciers in ons assortiment. Wij bieden keukenbladen in diktes varierend van minder dan één centimeter tot wel vijftien centimeter dik. Ook qua lengte van het werkblad kunt u bij Tieleman Keukens alle kanten op! Wanneer u een groter werkblad nodig heeft, worden deze door onze keukenspecialisten vakkundig aan elkaar gelijmd. 

Wilt u de verschillende keramische werkbladen zelf komen ervaren? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Laat u inspireren door onze mooie keukens met een keramisch werkblad. 

Spoelbakken van keramisch materiaal

Tieleman Keukens levert ook keramische spoelbakken. Keramische spoelbakken hebben tal van voordelen. Het is dus zeker de moeite waard om u goed te verdiepen in de mogelijkheden van keramische spoelbakken. Eén van onze keukenadviseurs licht u hier graag verder over in. Als u bij ons in de showroom bent, kunnen we u meteen uitgebreid informeren over de kosten van keramische keukenbladen.

Een keramische spoelbak past perfect bij een keramisch werkblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Laat u inspireren in onze showroom!

In onze keukenshowroom in onze vestiging in Middelharnis treft u talloze keukens en bijbehorende werkbladen. U kunt het zo gek niet bedenken of het staat in onze showroom. Uiteraard treft u er ook keramische werkbladen. Deze favoriet mag natuurlijk niet ontbreken in onze winkel. Onze showroom heeft een indrukwekkende omvang en biedt diverse stijlen die u inspireren. Onderwijl kunt u heerlijk genieten van een kop koffie, een vers broodje of een zoete versnapering in onze lunchroom. Kortom: u maakt er gerust een dagje uit van!

Kom langs bij Tieleman Keukens

In onze keukenshowroom wordt u geïnspireerd door vele keramische werkbladen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek