Tieleman

Aanrechtblad op maat

  
Kies jij binnenkort voor een nieuwe keuken? Of voor een volledige keukenrenovatie? Dan is de keuze voor een keukenblad bepalend voor de algehele uitstraling van je keuken. Afhankelijk van de grootte, de vorm, de stijl en de indeling van jouw keuken kunnen wij altijd een aanrechtblad op maat maken van diverse materialen. Zo weet je zeker dat je nieuwe keuken 100% naar wens is. 

Waarom een aanrechtblad op maat?

Wellicht zijn er keukens waarbij het reguliere aanrechtblad je direct aanspreekt. In dat geval is een keukenblad op maat misschien niet nodig. Maar wanneer je je echt verdiept in alle opties qua materialen, afwerkingen en afmetingen, kom je al snel tot een andere conclusie. Een aanrechtblad op maat verrijkt je keuken. Vooral wanneer je interesse hebt in unieke, exclusieve keukens is het fijn om te weten dat het keukenblad geheel naar jouw wensen is aan te passen. Geen enkel probleem. Wil je jouw smaak en persoonlijkheid terugzien in jouw gehele keuken? Dan kun je natuurlijk in plaats van enkel het aanrechtblad, ook kiezen voor een complete keuken op maat

 

Materiaal voor je aanrechtblad

Het materiaal van je keukenblad is misschien wel de moeilijkste keuze die je moet maken. Ieder materiaal komt namelijk met zijn eigen voor- en nadelen. Niet alleen qua sfeer en uitstraling is het materiaal van je aanrechtblad bepalend, maar ook op praktisch gebied is dit een belangrijk element in je keuken. Tegenwoordig zijn de soorten materialen waaruit je kunt kiezen overigens ontelbaar, waardoor de keuze des te moeilijker wordt. Kom je er niet uit? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Tieleman Keukens en laat je adviseren over onze losse aanrechtbladen.  

Welk materiaal kies jij?

Natuurlijk kun je ook online alvast op onderzoek uitgaan naar diverse stijlen en materialen. Misschien spreekt de stijl van een nostalgische keuken´╗┐ je wel enorm aan. In dat geval is een sfeervol, houten keukenblad te adviseren. Kies je voor de tegenhanger, de hoogglans keuken´╗┐? Dan is een composiet werkblad een populaire keuze. Ook de meer traditionele materialen blijven in trek. Denk bijvoorbeeld aan granietcomposiet en hout. Ga je echter mee met de laatste trends, dan kies je voor materialen als RVS, keramiekbeton en gehard glas. ´╗┐´╗┐

Dunne werkbladen: dé trend in keukenland

Keukenbladen in keukens worden steeds dunner. Tegenwoordig bestaan er werkbladen die slechts enkele millimeters dik zijn. Zo'n dunne toplaag geeft de keuken een stijlvol uiterlijk. En het mooie is: deze dunne werkbladen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens enorm stevig. Meer weten over deze nieuwe trend? Lees dan verder of vraag het gratis keukenmagazine van Tieleman Keukens aan. ´╗┐

 

Een kookeiland op maat

Ook wanneer je een aanrechtblad op maat wilt hebben voor je kookeiland, kun je bij Tieleman Keukens terecht. Diverse materialen zijn uitermate geschikt voor grote oppervlakken, omdat het uit één stuk gemaakt kan worden. Zo ook een Dekton aanrechtblad. Kies je voor dit materiaal, dan kies je automatisch voor een uniek ogende keuken. Dunne werkbladen zijn nu eenmaal een trend op het gebied van keukens. Maar ook op praktisch gebied zijn wij fan van dit materiaal. De vlek-, kras-, hitte- en vuurbestendigheid is namelijk zeer hoog. Niet voor niets is dit materiaal een echte must have voor buitenkeukens. Wij raden 'm van harte aan! 

Dekton keukenblad op maat

Keukenbladen van topmerken

In de showroom van Tieleman Keukens zijn diverse collecties keukenbladen te vinden. Wij zijn onder andere leverancier van Dekker keukenbladen en Arte keukenbladen. ´╗┐Beide topmerken hebben een verrassend breed aanbod aan verschillende keukenbladen. En ieder aanrechtblad brengt natuurlijk een eigen stijl, sfeer en uitstraling met zich mee. Welke keuze je ook maakt: bij Tieleman Keukens houden we altijd rekening met jouw wensen en eisen. Zo kun je dus heel gemakkelijk een aanrechtblad op maat laten maken. 

Renovatie met aanrechtblad op maat

Voldoet de rest van je keuken nog aan al jouw wensen, maar wil je enkel het keukenblad vervangen? Oftewel, ga je voor een keukenrenovatie? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bij Tieleman Keukens zijn we het met je eens dat een nieuw aanrechtblad de uitstraling van je keuken enorm kan beïnvloeden. Dankzij de geheel nieuwe sfeer in je keuken voelt hij weer als nieuw. Natuurlijk wil je wel dat het keukenblad dan ook voldoet aan al jouw wensen. Kies dan voor een aanrechtblad op maat. Zo weet je zeker dat de keuze die je maakt geheel aansluit op de beoogde uitstraling van je nieuwe keuken. 

Keukenblad op maat

Aanrechtblad op maat bij Tieleman Keukens

Ben je benieuwd wat Tieleman Keukens voor jou kan betekenen? Kom dan gerust een langs in onze showroom of maak alvast een afspraak. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste materiaal en maken met liefde een aanrechtblad op maat. Wat je wensen ook zijn. Tot snel!