Aanrechtbladen op maat

Aanrechtbladen op maat

Kiest u binnenkort voor een nieuwe keuken? Of voor een volledige keukenrenovatie? Dan is de keuze voor een keukenblad bepalend voor de algehele uitstraling van uw keuken. Afhankelijk van de grootte, de vorm, de stijl en de indeling van uw keuken kunnen wij altijd een aanrechtblad op maat maken van diverse materialen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe keuken 100% naar wens is.

Waarom een aanrechtblad op maat?

Wellicht zijn er keukens waarbij het reguliere aanrechtblad u direct aanspreekt. In dat geval is een keukenblad op maat misschien niet nodig. Maar wanneer u u echt verdiept in alle opties qua materialen, afwerkingen en afmetingen, komt u al snel tot een andere conclusie. Een aanrechtblad op maat verrijkt uw keuken. Vooral wanneer u interesse heeft in unieke, exclusieve keukens is het fijn om te weten dat het keukenblad geheel naar uw wensen is aan te passen. Geen enkel probleem. Wilt u uw smaak en persoonlijkheid terugzien in uw gehele keuken? Dan kunt u natuurlijk in plaats van enkel het aanrechtblad, ook kiezen voor een complete keuken op maat.  

Aanrechtblad op maat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Materiaal voor uw aanrechtblad

Het materiaal van uw keukenblad is misschien wel de moeilijkste keuze die u moet maken. Ieder materiaal komt namelijk met zijn eigen voor- en nadelen. Niet alleen qua sfeer en uitstraling is het materiaal van uw aanrechtblad bepalend, maar ook op praktisch gebied is dit een belangrijk element in uw keuken. Tegenwoordig zijn de soorten materialen waaruit u kunt kiezen overigens ontelbaar, waardoor de keuze des te moeilijker wordt. Komt u er niet uit? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Tieleman Keukens en laat u adviseren over onze losse aanrechtbladen.  

Welk materiaal kiest u?

Natuurlijk kunt u ook online alvast op onderzoek uitgaan naar diverse stijlen en materialen. Misschien spreekt de stijl van een nostalgische keuken u wel enorm aan. In dat geval is een sfeervol, houten keukenblad te adviseren. Kiest u voor de tegenhanger, de hoogglans keuken? Dan is een composiet werkblad een populaire keuze. Ook de meer traditionele materialen blijven in trek. Denk bijvoorbeeld aan granietcomposiet en hout. Gaat u echter mee met de laatste trends, dan kiest u voor materialen als RVS, keramiekbeton en gehard glas. 

Dunne werkbladen: dé trend in keukenland

Keukenbladen in keukens worden steeds dunner. Tegenwoordig bestaan er werkbladen die slechts enkele millimeters dik zijn. Zo'n dunne toplaag geeft de keuken een stijlvol uiterlijk. En het mooie is: deze dunne werkbladen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens enorm stevig. 

Dunne aanrechtbladen op maat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lichte dunne aanrechtbladen op maat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Een kookeiland op maat

Ook wanneer u een aanrechtblad op maat wilt hebben voor uw kookeiland, kunt u bij Tieleman Keukens terecht. Diverse materialen zijn uitermate geschikt voor grote oppervlakken, omdat het uit één stuk gemaakt kan worden. Zo ook een Dekton aanrechtblad. Kiest u voor dit materiaal, dan kiest u automatisch voor een uniek ogende keuken. Dunne werkbladen zijn nu eenmaal een trend op het gebied van keukens. Maar ook op praktisch gebied zijn wij fan van dit materiaal. De vlek-, kras-, hitte- en vuurbestendigheid is namelijk zeer hoog. Niet voor niets is dit materiaal een echte must have voor buitenkeukens. Wij raden 'm van harte aan!  

Aanrechtblad op maat met ronding
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukenbladen van topmerken

In de showroom van Tieleman Keukens zijn diverse collecties keukenbladen te vinden. Wij zijn onder andere leverancier van Dekker keukenbladen en Arte keukenbladen. Beide topmerken hebben een verrassend breed aanbod aan verschillende keukenbladen. En ieder aanrechtblad brengt natuurlijk een eigen stijl, sfeer en uitstraling met zich mee. Welke keuze u ook maakt: bij Tieleman Keukens houden we altijd rekening met uw wensen en eisen. Zo kunt u dus heel gemakkelijk een aanrechtblad op maat laten maken. 

Renovatie met aanrechtblad op maat

Voldoet de rest van uw keuken nog aan al uw wensen, maar wilt u enkel het keukenblad vervangen? Oftewel, gaat u voor een keukenrenovatie? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bij Tieleman Keukens zijn we het met u eens dat een nieuw aanrechtblad de uitstraling van uw keuken enorm kan beïnvloeden. Dankzij de geheel nieuwe sfeer in uw keuken voelt hij weer als nieuw. Natuurlijk wilt u wel dat het keukenblad dan ook voldoet aan al uw wensen. Kies dan voor een aanrechtblad op maat. Zo weet u zeker dat de keuze die u maakt geheel aansluit op de beoogde uitstraling van uw nieuwe keuken. 

Renovatie met een aanrechtblad op maat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Aanrechtblad op maat bij Tieleman Keukens

Bent u benieuwd wat Tieleman Keukens voor u kan betekenen? Kom dan gerust een langs in onze showroom of maak alvast een afspraak. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste materiaal en maken met liefde een aanrechtblad op maat. Wat uw wensen ook zijn. Tot snel!