Werkblad van gehard glas

Werkblad van gehard glas

Met een glazen keukenblad creëert u stijl en sfeer in uw keuken. Zo geeft u uw keuken een moderne uitstraling. Een werkblad van gehard glas is nog een vrij nieuwe, unieke mogelijkheid op het gebied van keukenbladen en is op het moment dan ook erg geliefd.

Werkblad van gehard glas
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Werkblad van gehard glas onderhouden

Leuk om te weten is dat een werkblad van gehard glas wordt gemaakt door het te verhitten tot 650°C en vervolgens met gestuwde koude lucht af te koelen. Grote voordelen van een glazen keukenblad is dan ook ze waterdicht, vlekbestendig, erg hygiënisch en ook onderhoudsarm zijn. Glazen keukenbladen zijn gemakkelijk te onderhouden door het blad met een natte doek schoon te maken. Hardnekkige vlekken kunnen niet met een schuurspons of schuurmiddel worden verwijderd, omdat het blad hier niet voor bestemd is. Deze vlekken kunnen het beste verwijderd worden met zachte schoonmaakmiddelen.

Een populair keukenblad

De keukenbladen zijn hittebestendig tot ongeveer 230°C, maar teveel hitte op het blad kan beschadigingen veroorzaken. Ook zijn ze niet UV-bestendig, waardoor na verloop van tijd door de lichtinval kleurverschil kan ontstaan. Wees dus wel voorzichtig met uw nieuwe werkblad van gehard glas. Desondanks is dit keukenblad een zeer populair item in keukens op dit moment. 

Interesse in een werkblad van gehard glas?

Lijkt een werkblad van gehard glas u een mooie toevoeging op uw keuken? Vraag een brochure aan of laat u in de showroom van Tieleman Keukens inspireren en adviseren. Wij helpen u graag met een advies op maat. Tieleman Keukens is leverancier van Dekker keukenbladen en Arte keukenbladen

Werkblad gehard glas
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek