Arte keukenbladen

Arte keukenbladen

Arte levert fantastische keukenbladen voor ieder interieur. Duurzame keukenbladen van topkwaliteit. Alles wat Arte doet, gebeurt met aandacht voor het milieu en het welzijn van alle mensen die bij de productie betrokken zijn. Alle materialen worden in de eigen maatwerk fabriek verwerkt. Van graniet, composiet, glas, keramiek tot Dekton. 

Welke Arte keukenbladen zijn er?

Arte heeft een aantal eigen lijnen met Arte keukenbladen geproduceerd. Deze lijnen zijn:

  • ArteGraniet (keukenbladen van graniet en de mooiste natuursteensoorten)
  • Silestone (composietgesteente dat voor 90% uit pure kwarts bestaat)
  • ArteStone (keukenbladen van composiet die geheel bestaat uit natuurlijke grondstoffen en kwarts.)
  • ArteKeramiek (door de vele goede eigenschappen is dit blad een favoriet)
  • Xclusive Keramiek (De collectie Xclusive Keramiek is een selectie prachtige marmer imitaties in keramiek)

Wilt u nog meer ideeën opdoen, vraag dan het kosteloze Tieleman keukenmagazine aan en laat u verrassen!

Arte aanrechtbladen ArteStone
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Verschillende soorten Arte keukenbladen

Graniet, marmer en hardsteen

Graniet, marmer en hardsteen zijn grote rijkdommen van de natuur. Ontstaan door de stolling van magma en gestuwd door natuurlijke krachten. Een granieten keukenblad betekent een eeuwenoud gesteente met een eigen karakter.

Dit natuurlijke materiaal kent binnen elke soort, kleur en zelfs binnen dezelfde plaat veel natuurlijk gevormde variaties zoals kleur- en structuurverschillen, concentraties van mineralen, putjes, aders en kleine haarscheurtjes. Deze bijzondere kenmerken onderstrepen de echtheid en natuurlijke oorsprong van het materiaal.

Silestone

Silestone by Arte is gemaakt van een composietgesteente dat tot 90% uit pure kwarts bestaat. Aan de mix van kwarts, hoogwaardige hars en kleurstoffen worden vaak ook kleine stukjes glas, spiegel, cristobalite of granietkorrels toegevoegd om een nog mooier effect te bereiken. De natuurlijke bestanddelen geven het composiet keukenblad van Silestone een mooie, strakke uitstraling. Het is zo dicht en slijtvast dat het de meeste steensoorten overtreft en bovendien bijna onderhoudsvrij is.

ArteStone

Een industrieel vervaardigde composietsteen die geheel bestaat uit natuurlijke grondstoffen en kwarts. Door de natuurlijke materialen is ieder stukje ArteStone uniek. Pigmentconcentraties, vlekjes, putjes en krasjes benadrukken de echtheid van het composiet keukenblad ArteStone en geven uw keuken een frisse en tijdloze uitstraling. Het composiet aanrechtblad ArteStone is bestand tegen krassen, kleuren, corrosie en hitte.

Dekton

Dekton is hèt ultracompacte oppervlak van Cosentino. Het Dekton keukenblad is het resultaat van een versnelde versie van natuurlijke natuursteenprocessen. Het productieproces is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt wordt om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Centraal staat de PST-technologie (Particle Sintering Technology), die minerale deeltjes ‘sintert’ zodat ze samensmelten en hun interne structuur verandert. Op die manier ontstaat een nieuwe massa die onder hoge temperaturen en extreme druk ultracompact wordt gemaakt: Dekton.

Neolith

Het Neolith keukenblad is het resultaat van een selectie van de beste grondstoffen en van een revolutionair en technisch hoogstaand productieproces, dat bekend staat als ‘sintering’. Hierdoor, en dankzij de talrijke uitgebreide kwaliteitscontroles in de hele productieketen, wordt een compact oppervlak van groot formaat en minimale dikte met bijzondere eigenschappen verkregen. Neolith Sintered Slab Tiles is ontworpen in Spanje door TheSize. Het is van 100% natuurlijk materiaal met bijzondere en fysisch-mechanische eigenschappen, wat het geschikt maakt voor oneindig veel toepassingen binnen en buiten.

ArteKeramiek

Een keramieken keukenblad is favoriet. Dat komt door de vele goede eigenschappen. Een keramiek aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch keukenblad zeer hard en hittebestendig.

Xclusive Keramiek

De collectie Xclusive Keramiek is een selectie prachtige marmer imitaties in keramiek. Dit assortiment is een exclusieve lijn binnen Arte.

Meer van Arte

Tieleman Keukens is al jarenlang partner en dealer van Arte keukenbladen. De mooiste keukenbladen van dichtbij bekijken? Kom naar onze showroom in Middelharnis, Zuid-Holland. Onze adviseurs laten graag zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Arte keukenbladen. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Arte keukenbladen. 

Maak een afspraak

Arte aanrechtbladen ArteStone
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek