Tieleman

Arte keukenbladen

  
Arte levert fantastische keukenbladen voor ieder interieur. Tieleman Keukens is al jarenlang partner en dealer van Arte keukenbladen. De mooiste (granieten) keukenbladen van dichtbij bekijken? Kom naar onze showroom in Middelharnis, Zuid-Holland. Onze adviseurs laten graag zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Arte keukenbladen.Welke Arte keukenbladen zijn er?

Arte heeft een aantal eigen lijnen met Arte keukenbladen geproduceerd. Deze lijnen zijn:

  • ArteGraniet (keukenbladen van graniet en de mooiste natuursteensoorten)
  • Silestone (composietgesteente dat voor 93% uit pure kwarts bestaat)
  • ArteEco (natuurlijke en gerecyclede materialen komen samen
  • ArteGlass (allerlei glassoorten)

Bent u op zoek naar een echt bijzonder keukenblad, kies dan voor ArteSpecials. Hierbij kunt u denken aan ledverlichting in of onder uw werkblad. Ook is het mogelijk om een figuur in de Arte keukenbladen te stralen, zoals een logo of een persoonlijk ontwerp.

Wilt u nog meer ideeën opdoen, vraag dan de Tieleman keukenbrochure aan en laat u verrassen!

De verschillende soorten Arte keukenbladen

Graniet

Graniet is één van de grootste rijkdommen die de natuur ons te bieden heeft. Graniet ontstaat door de stolling van magma, gestuwd door natuurlijke krachten. Dit eeuwenoude gesteente heeft een compleet eigen karakter. ArteGraniet® is één brok puur natuur, hard en robuust. Niet gek dus dat Arte keukenbladen van dit materiaal onverminderd populair zijn en regelmatig gekozen worden als werkblad.

Silestone

Silestone by Arte® is een composietgesteente dat tot 93% uit pure kwarts bestaat. De mix van kwarts, hoogwaardige hars en kleurstoffen wordt aangevuld met bijvoorbeeld kleine stukjes glas, spiegel, Cristobalite of granietkorrels. Hierdoor wordt een nog mooier effect bereikt met de Arte keukenbladen. Dat is terug te zien in het uiteindelijke werkblad van de keuken, want dat heeft karakter en een unieke look. De natuurlijke bestanddelen geven een mooie, strakke uitstraling aan het composiet. Dit materiaal is zo dicht en slijtvast dat het vrijwel alle steensoorten overtreft en zo goed als onderhoudsvrij is.

ARTEECO

ArteEco is een product dat bestaat uit natuurlijke en gerecyclede materialen. Door deze materialen samen te voegen, ontstaat een nieuw product. 75% van dit materiaal bestaat uit porselein, (spiegel)glas en gekristaliseerde assen, allen gerecycled. Hier worden natuurlijke materialen, zoals kwarts en hars aan toegevoegd. De toegevoegde hars bestaat deels uit maïsolie en is daarmee de meest natuurvriendelijke hars die momenteel op de markt is. Alle Arte keukenbladen uit de ArteEco lijn zijn cradle-to-cradle gecertificeerd.

ArteGlass

Mogelijkheden die tot voor kort als onrealistisch werden gezien, worden toch werkelijkheid met ArteGlass. Los van de glassoorten heeft u de keuze uit verschillende kleuren, structuren en dessins: design pur sang! En dat geldt voor zowel het keukenblad als voor de achterwand van uw keuken. Combineer Arte keukenbladen van ArteGlass met Silestone by Arte en zie de mooiste keukens ontstaan.

Meer informatie over Arte keukenbladen is te vinden op de website van Arte. Of neem contact op met Tieleman Keukens, zodat één van onze adviseurs meer informatie kan geven.