Tieleman

Keukenbladen voor elk budget: bekijk ons assortiment

  
Twijfel jij welke keukenbladen het beste bij jou passen? Wij helpen je kiezen voor het perfecte werkblad voor jouw nieuwe keuken. De keuzes bij Tieleman Keukens zijn afgestemd op ieder budget: van eenvoudige, robuuste keukenbladen tot zeer exclusieve werkbladen van marmersteen.

Wij leveren premium keukenbladen voor elk budget

Tieleman Keukens is leverancier van onder andere Dekker keukenbladen en Arte keukenbladen. In beide collecties zijn ontzettend veel verschillende keukenbladen te vinden. Zo is er voor iedere stijl en sfeer een passend werkblad te verkrijgen.

Keukenbladen

Groot assortiment keukenbladen: van hout tot composiet en alles ertussen

Wil jij een houten keukenblad voor je nostalgische keuken? Of kies je liever een compositiet werkblad voor je hoogglans keuken? Alles is mogelijk! Anno 2020 zijn er veel soorten materialen waaruit je kunt kiezen. Traditionele materialen als graniet, composiet en hout blijven populair, maar ook kun je kiezen uit materialen als RVS, keramiek, betongehard glas, lapitec, terrazzo en corian. We zijn zelf ook erg enthousiast over Dekton keukenbladen!

Keukenbladen

Enkel een nieuw werkblad? Het kan bij Tieleman Keukens!

Ben jij tevreden over je huidige keuken, maar wil je alleen het keukenblad vervangen? Dan is een keukenrenovatie een verstandige optie! Want alleen een keukenblad vervangen is bij Tieleman Keukens namelijk gewoon mogelijk. Het werkblad van je keuken heeft een grote invloed op de algehele uitstraling. Met een nieuw keukenblad voelt het dus net alsof je een hele nieuwe keuken hebt! Zo creëert bijvoorbeeld een houten werkblad een warmere sfeer dan een modern, betonnen werkblad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of naar ons advies op maat? Kom langs in onze showroom!

5 redenen om onze showroom te bezoeken