Keukenbladen voor elk budget

Keukenbladen voor elk budget

Twijfelt u welke keukenbladen het beste bij u passen? Wij helpen u kiezen voor het perfecte werkblad voor uw nieuwe keuken. De keuzes bij Tieleman Keukens zijn afgestemd op ieder budget: van eenvoudige, robuuste keukenbladen tot zeer exclusieve werkbladen van marmersteen. 

Wij leveren premium keukenbladen voor elk budget

Tieleman Keukens is leverancier van onder andere Dekker keukenbladen en Arte keukenbladen. In beide collecties zijn ontzettend veel verschillende keukenbladen te vinden. Zo is er voor iedere stijl en sfeer een passend werkblad te verkrijgen.

Keukenbladen voor ieder budget
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Groot assortiment keukenbladen: van hout tot composiet en alles ertussen

Wilt u een houten keukenblad voor uw nostalgische keuken? Of kiest u liever een compositiet werkblad voor uw hoogglans keuken? Alles is mogelijk! Anno 2020 zijn er veel soorten materialen waaruit u kunt kiezen. Traditionele materialen als graniet, composiet en hout blijven populair, maar ook kunt u kiezen uit materialen als RVS, keramiek, betongehard glas, terrazzo en corian. We zijn zelf ook erg enthousiast over Dekton keukenbladen!

Keukenbladen bij Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Enkel een nieuw werkblad? Het kan bij Tieleman Keukens!

Bent u tevreden over uw huidige keuken, maar wilt u alleen het keukenblad vervangen? Dan is een keukenrenovatie een verstandige optie! Want alleen een keukenblad vervangen is bij Tieleman Keukens namelijk gewoon mogelijk. Het werkblad van uw keuken heeft een grote invloed op de algehele uitstraling. Met een nieuw keukenblad voelt het dus net alsof u een hele nieuwe keuken hebt! Zo creëert bijvoorbeeld een houten werkblad een warmere sfeer dan een modern, betonnen werkblad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of naar ons advies op maat? Kom langs in onze showroom!

5 redenen om onze showroom te bezoeken