Betonnen keukenblad

Een betonnen werkblad geeft een keuken een stoer karakter. Tieleman Keukens levert keukens met werkbladen van gepolijst beton. Een betonnen aanrechtblad is een aanwinst voor vrijwel iedere keuken! Ziet u een betonnen keukenblad ook wel zitten, dan inspireren wij u graag.

Waarom een keuken met betonblad?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom mensen kiezen voor een keuken met een betonnen keukenblad. 

  • Beton is een natuurproduct en daardoor erg hittebestendig
  • De uitstraling van beton is een absolute lust voor het oog
  • Door gebruik krijgt beton een rauwere uitstraling

Wilt u liever niet dat uw betonnen keukenblad rauwer wordt, dan is het belangrijk om altijd snijplanken en onderzetters te gebruiken. In beton kunnen scheurtjes en krassen ontstaan, dus dit is zeker iets om rekening mee te houden wanneer u een aanrechtblad van beton overweegt. 

Keukenblad lightbeton
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Alternatieven voor een betonnen aanrechtblad

Liever een betonnen look zonder de nadelen van een betonnen keukenblad? Tegenwoordig worden er ook laminaat werkbladen geleverd met een betonnen uitstraling. Dit is niet alleen onderhoudsvriendelijker, maar ook voordeliger. Van klanten die voor een betonnen aanrecht hebben gekozen, horen we nog regelmatig uit hun ervaringen dat ze erg te spreken zijn over hun keuze.

LightBeton is ook een optie: dit materiaal heeft alle eigenschappen van beton, maar is 60% lichter. De keuze voor de exacte uitvoering van een betonnen keukenblad ligt bij u, maar we denken graag mee en geven met alle plezier een uitgebreid advies.

Houdt u van een robuuste uitstraling, maar wilt u een patroon in uw betonnen aanrechtblad, dan is een gefrijnd aanrechtblad misschien wel iets voor u. Ook hier denken we uiteraard graag over mee.

Betonnen keukenblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Kiest u ook voor een betonnen keukenblad?

Een keukenadviseur van Tieleman Keukens adviseert u graag over de mogelijkheden van een keuken met betonnen werkblad. Maak online een afspraak in onze showroom en laat u informeren.