Tieleman

Betonnen keukenblad

  

Een betonnen werkblad geeft een keuken een stoer karakter. Tieleman Keukens levert keukens met werkbladen van gepolijst beton. Een betonnen aanrechtblad is een aanwinst voor vrijwel iedere keuken! Zie jij een betonnen keukenblad ook wel zitten, dan inspireren wij je graag.

Waarom een keuken met betonblad?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom mensen kiezen voor een keuken met een betonnen keukenblad. 

  • Beton is een natuurproduct en daardoor erg hittebestendig
  • De uitstraling van beton is een absolute lust voor het oog
  • Door gebruik krijgt beton een rauwere uitstraling

Wil je liever niet dat uw betonnen keukenblad rauwer wordt, dan is het belangrijk om altijd snijplanken en onderzetters te gebruiken. In beton kunnen scheurtjes en krassen ontstaan, dus dit is zeker iets om rekening mee te houden wanneer je een aanrechtblad van beton overweegt. 

Alternatieven voor een betonnen aanrechtblad

Liever een betonnen look zonder de nadelen van een betonnen keukenblad? Tegenwoordig worden er ook laminaat werkbladen geleverd met een betonnen uitstraling. Dit is niet alleen onderhoudsvriendelijker, maar ook voordeliger. Van klanten die voor een betonnen aanrecht hebben gekozen, horen we nog regelmatig uit hun ervaringen dat ze erg te spreken zijn over hun keuze.

LightBeton is ook een optie: dit materiaal heeft alle eigenschappen van beton, maar is 60% lichter. ´╗┐De keuze voor de exacte uitvoering van een betonnen keukenblad ligt bij jou, maar we denken graag mee en geven met alle plezier een uitgebreid advies.

Houd je van een robuuste uitstraling, maar wil je een patroon in je betonnen aanrechtblad, dan is een gefrijnd aanrechtblad misschien wel iets voor jou. Ook hier denken we uiteraard graag over mee.

Kies jij ook voor een betonnen keukenblad?

Een keukenadviseur van Tieleman Keukens adviseert je graag over de mogelijkheden van een keuken met betonnen werkblad. Maak online een afspraak in onze showroom en laat je informeren.