Betonnen keukenblad

Betonnen keukenblad

Een betonnen aanrechtblad geeft een keuken een stoer karakter. Tieleman Keukens levert keukens met werkbladen van gepolijst beton. Een betonnen aanrechtblad is een aanwinst voor vrijwel iedere keuken! Ziet u een keuken met betonnen aanrechtblad ook wel zitten? Wij inspireren u graag!

Vraag ons kosteloze magazine aan

Waarom een keuken met betonblad?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom mensen kiezen voor een keuken met een betonnen werkblad: 

  • Beton is een natuurproduct en daardoor erg hittebestendig
  • De uitstraling van beton is een absolute lust voor het oog
  • Door gebruik krijgt beton een rauwere uitstraling

Wilt u liever niet dat uw betonnen keukenblad rauwer wordt? Dan is het belangrijk om altijd snijplanken en onderzetters te gebruiken. In beton kunnen namelijk scheurtjes en krassen ontstaan, dus dit is zeker iets om rekening mee te houden wanneer u een aanrechtblad van beton overweegt. 

Keukenblad lightbeton
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Betonlook keukenblad als alternatief

Liever een aanrechtblad met betonlook zonder de nadelen van een écht betonnen keukenblad? Tegenwoordig worden er ook laminaat werkbladen geleverd met een betonnen uitstraling. Deze optie is niet alleen onderhoudsvriendelijker, maar ook nog eens voordeliger. LightBeton behoort ook tot de mogelijkheden: dit materiaal heeft alle eigenschappen van beton, maar is 60% lichter. Houdt u van een robuuste uitstraling, maar wilt u een patroon in uw betonnen aanrechtblad? Dan is een gefrijnd aanrechtblad misschien wel iets voor u.

Van klanten die voor een betonnen aanrechtblad of aanrechtblad met betonlook hebben gekozen, horen we nog regelmatig dat ze erg te spreken zijn over hun keuze! De keuze voor de exacte uitvoering van een betonnen keukenblad ligt uiteraard bij u, maar wij denken graag mee en geven u met alle plezier een uitgebreid advies.


Betonnen keukenblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Kiest u ook voor een betonnen keukenblad?

Een keukenadviseur van Tieleman Keukens adviseert u graag over de mogelijkheden van een keuken met betonnen aanrechtblad. Maak online een afspraak in onze showroom en laat u informeren.

Vraag ons kosteloze magazine aan