Tieleman

Gefrijnd aanrechtblad

  
Frijnen is een manier om een natuurstenen oppervlak handmatig van sierbewerking te voorzien. Er worden evenwijdige rijen lijnen in het oppervlak geslagen die precies op elkaar aansluiten of die een bepaald patroon volgen. Traditioneel gezien wordt frijnen door een steenhouwer gedaan, maar er zijn tegenwoordig ook machines die dit kunnen doen. Handig als je graag een gefrijnd aanrechtblad wilt.

Maak een afspraak

Bewerkingen voor een gefrijnd aanrechtblad

Veel keukenkopers die voor een gefrijnd aanrechtblad gaan, kiezen voor een rechtlijnig patroon. Er zijn echter nog andere mogelijkheden die het overwegen meer dan waard zijn. Het gaat dan om:

  • - De kathedraalslag in een ruitjespatroon (ruitvormige vlakjes)
  • - De kathedraalslag in een dambordpatroon (vierkante vlakjes)
  • - De wilde kathedraalslag (onregelmatige vlakjes)
  • - De visgraatslag (visgraatverband)

Kom eens langs in onze showroom om de verschillende varianten te bekijken. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van een gefrijnd aanrechtblad wat precies aan uw wensen voldoet. Een keukenblad is een zichtbaar onderdeel van uw keuken. Het mag dan ook best een blikvanger zijn. Een gefrijnd aanrechtblad is daar een mooi voorbeeld van. 

Meer informatie over een gefrijnd aanrechtblad

Ben je bezig met het samenstellen van jouw droomkeuken en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, laat je dan adviseren door een adviseur van Tieleman Keukens. We helpen je met alle plezier om een keuken te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Wil je een gefrijnd aanrechtblad in de keuken, dan helpen wij je hier graag bij. We brengen alle mogelijkheden voor je in kaart en maken een keukenontwerp om je te laten zien hoe jouw keuken eruit komt te zien. Maak een afspraak met onze keukenadviseur voor meer informatie over een gefrijnd aanrechtblad.

Neem contact op