Tieleman

LightBeton aanrechtblad

  
De haarscheurtjes, de afwisseling van lichte en donkere delen, de verschillende structuren. Een betonnen aanrechtblad in de keuken is een echte aanwinst. Dit materiaal is vrijwel onverwoestbaar en heeft een zeer robuuste uitstraling. Zie jij een betonnen keukenblad ook wel zitten, dan wijzen we je graag op de mogelijkheden van een LightBeton aanrechtblad. Dit is een nieuw soort beton dat net zo onverwoestbaar en robuust is als standaardbeton, maar dan zo'n 60% lichter!

LightBeton aanrechtblad volledig op maat gemaakt

Beton heeft een koel en strak uiterlijk dat in veel keukens past. Vooral in industriële keukens, zoals loft keukens past een LightBeton aanrechtblad. Kies je voor een keukenblad van dit materiaal, dan wordt het blad geheel op maat gemaakt. Er zijn talloze vormen denkbaar, waarvoor een mal op maat wordt gemaakt. Daarin worden cementgebonden kiezels gegoten. Dit doorgaat een hardingsproces van 2 à 3 weken. Daarna wordt het LightBeton aanrechtblad uit de mal gehaald. Het wordt gepolijst en voorzien van een coating, waarna het in jouw keuken geplaatst kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over een LightBeton aanrechtblad

De adviseurs van Tieleman Keukens kunnen je uiteraard meer vertellen over de mogelijkheden van een LightBeton aanrechtblad. We hebben al diverse malen een keuken samen mogen stellen met een LightBeton keukenblad. Dit doen we uiteraard met alle plezier nogmaals voor jouw keuken. Maak direct een afspraak met een keukenadviseur of bel naar 0187 - 602 555 zodat we je uitgebreid kunnen informeren.