Hardsteen (Arte)
Terug naar overzicht
Wanneer u kiest voor een keukenblad van hardsteen of marmer, dan kiest u daarmee voor een prachtig en levend product, een echt stukje natuur in uw keuken. Ten opzichte van andere steensoorten ‘leeft’ uw blad nog meer. Hardsteen en marmer zijn daarom steensoorten die extra aandacht behoeven.
Eigenschappen
- Kies een pagina
- Mijn stijlboek
Doordat marmer / hardsteen voornamelijk uit kalk is het materiaal gevoelig voor vlekken, krassen en zuren. Lees het onderhoudsadvies aandachtig door om uw marmeren / hardstenen keukenblad mooi te houden. Houdt u van een doorleefd uiterlijk, dan vormen krassen voor u waarschijnlijk geen probleem. En anders zou u met snijplanken en onderzetters kunnen werken.
Hetzelfde geldt voor vlekken. Het gebeurt natuurlijk wel eens dat u een glas jus d'orange inschenkt en er net iets naast het pak loopt. Dan heeft u een vlek, of een kring. Rode wijn is er ook één om voorzichtig mee om te gaan. Van vetten en olie heeft u geen last, dit kunt u mooi uitwrijven in uw blad, daar wordt het zelfs mooier van!
Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom