Tieleman

Dunne werkbladen: dé trend in keukenland

  

Keukenbladen in keukens worden steeds dunner. Tegenwoordig bestaan er werkbladen die slechts enkele millimeters dik zijn. Zo'n dunne toplaag geeft de keuken een stijlvol uiterlijk. En het mooie is: deze dunne werkbladen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens enorm stevig. Meer weten over deze nieuwe trend? Lees dan verder of vraag het gratis keukenmagazine van Tieleman Keukens aan. 

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

Dunne werkbladen zijn er in diverse stijlen. Zo zijn er werkbladen van RVS (4 millimeter dik), keramiek (+/- 1 centimeter dik) en laminaat (1 centimeter dik). Is een dun werkblad even sterk als een dik werkblad? Ja! Hoewel de dunne werkbladen dun ogen, zijn ze enorm stevig. Soms zijn dunne werkbladen minder gevoelig dan dikke werkbladen. Een voorbeeld van dunne werkbladen die ongelofelijk sterk zijn, zijn de Dekton aanrechtbladen.

Dekton keukenblad dun


Voorbeelden van dunne werkbladen

Inspiratie opdoen en voorbeelden zien van dunne werkbladen? Ga naar onze keukeninspiratie-pagina met tientallen keukens.

 

Voordelen van dunne keukenbladen

Met een dun werkblad krijgt uw keuken een luxe en stijlvolle uitstraling. Daarnaast bent u met een dun keukenblad verzekert van ultiem gebruiksgemak en hoge kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van dunne werkbladen. Tieleman Keukens adviseert u hier graag in. Neem contact met ons op of maak een afspraak. 

Meer weten over dunne keukenbladen?

Neem contact op met onze keukenadviseurs voor advies. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan een afspraak te maken. 

Een afspraak maken