Witte keuken met zwart blad: 3 redenen om hiervoor te kiezen

Witte keuken met zwart blad: 3 redenen om hiervoor te kiezen

De consument kiest er steeds vaker voor: een witte keuken met zwart blad. Met deze contrasterende kleuren creëert u een strakke keuken, maar is het ook de goede keuze voor u? Wij helpen u graag op weg en geven u drie redenen waarom u voor dit ontwerp kunt kiezen.

1. U kiest voor een veilig en universeel design

Wanneer u kiest voor een witte keuken met een zwart blad, maakt u allereerst een veilige keuze. Want laten we eerlijk zijn: met een witte keuken kunt u onmogelijk de fout in gaan. Een witte keuken past namelijk in ieder interieur. Dit in tegenstelling tot meer gewaagde keuzes zoals een gekleurde keuken, een zwarte keuken of een houten keuken.

Kiest u voor wit, dan kiest u voor zekerheid en veiligheid. Maar vergis u niet: dat een witte keuken een veilige keuze is, maakt uw keuze niet minder smaakvol. Daar zorgt het zwarte aanrechtblad namelijk voor. Doordat deze kleuren zo mooi contrasteren, vormen zij een strak en tijdloos design waar u vele jaren plezier aan beleeft.

Rechte witte keuken met zwart blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Witte keuken met zwart blad en kookeiland
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

2. U kiest voor een design waar u nooit op uitgekeken raakt

Misschien wel het grootste voordeel van een witte keuken met zwart blad, is dat u er nooit op uitgekeken raakt. Door het rustige en universele karakter van de keuken hoeft u nooit bang te zijn dat het design u teveel wordt. Bij een gekleurde keuken gebeurt dit bijvoorbeeld veel sneller.

Ook het zwarte blad is een keuze die u niet zal teleurstellen. Binnen deze kleurstelling zijn er namelijk talloze keuzes. Wat dacht u bijvoorbeeld van zwart marmer? Of een gewerkt blad met een patroon erin? Ook kunt u kiezen tussen glans of mat. En u kunt uw aanrechtblad afstemmen op de achterwand van uw keuken.

Veelgebruikte keukenbladmaterialen die ook in zwart verkrijgbaar zijn: graniet, composiet, hout, keramiek, beton, gehard glas, terrazzo en corian. Meer weten over deze materialen en hun voordelen? U leest erover op onze keukenbladenpagina.

Witte keuken met zwart marmer blad en zwarte achterwand
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

3. U kiest voor een design waarin u met decoratie het verschil maakt

Nog een groot voordeel van een neutrale witte keuken met zwart blad, is dat u sfeer en kleur kunt aanbrengen door middel van decoratie. U hoeft hierdoor dus geen nieuwe keukenkastjes te plaatsen of sloop- en bouwwerk te verrichten.

U bepaalt het design van uw keuken bijvoorbeeld met een hip messenblok, een felgekleurd koffiezetapparaat, een kleurrijke bos bloemen, een ludieke fotolijst aan de muur, een kruidenrekje met houten elementen, en talloze andere decoratieve materialen. Omdat u deze decoratie te allen tijde kunt vervangen, kunt u uw wit-met-zwarte keuken elk seizoen van een nieuw jasje voorzien.

Snaidero Witte keuken met zwart blad gecombineerd met hout
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Onze showroom bezoeken? Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u in alle rust door onze showroom lopen en inspiratie opdoen voor uw witte keuken met zwart blad? Wij beschikken over alle denkbare keukenontwerpen en zorgen dat er een ervaren adviseur beschikbaar is die al uw vragen beantwoordt.

In onze showroom vindt u de mooiste wit-met-zwarte keukens en kunt u met eigen eigen ogen zien welk keukenblad het beste bij u past. Kiest u voor strak en glanzend? Of voor mat met een reliëf? U ontdekt het allemaal in de showroom van Tieleman Keukens.

Maak een afspraak

Witte keuken met zwart gewerkt blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Ideeën verzamelen voor een witte keuken met zwart blad?

Liever eerst nog wat inspiratie opdoen via onze website? Maak dan een account aan en maak uw eigen stijlboek met keukeninspiratie. Hier kunt u alvast uw favoriete kleuren, materialen en ontwerpen kiezen. En door deze mee te nemen naar uw uiteindelijk afspraak in de showroom, komt u goed beslagen ten ijs.

Witte keuken met zwart blad uitgevoerd in marmer(look)
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Witte keuken met zwart aanrechtblad en groene tegels als achterwand
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Witte open keuken met zwart blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek