3 redenen om te kiezen voor een zwarte keuken

Zwarte keukens zijn ware blikvangers en passen in vrijwel elk interieur. Als u op zoek bent naar een opvallende, stijlvolle keuken, dan kunt u prima kiezen voor één van de zwarte keukens van Tieleman Keukens. Het is echter wel belangrijk bij zwarte keukens om ook contrasten op te zoeken. Ga dus niet voor een volledig zwarte keuken, maar kies bijvoorbeeld voor een combinatie met hout of met witte elementen.

Twijfelt u of een zwarte keuken bij u past? Dan geven wij u 3 goede redenen om hiervoor te kiezen.

Kosteloos keukenmagazine aanvragen

De 3 grote voordelen van zwarte keukens

Zwarte keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

De mogelijkheden met zwarte keukens zijn eindeloos. Wat dacht u bijvoorbeeld van een matzwarte keuken? Combineren en variëren kan naar hartelust, net zolang tot u uw perfecte keuken heeft samengesteld. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen: wij van Tieleman Keukens helpen u hier graag bij. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Middelharnis, waar wij u van persoonlijk advies voorzien onder het genot van een kopje koffie of thee.

3 redenen om te kiezen voor een zwarte keuken

 1. Trendy en chic
 2. Geen vingerafdrukken (matzwart)
 3. Geen weerspiegeling (matzwart)
Zwarte keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Vraag kosteloos ons keukenmagazine aan

Wilt u een beeld krijgen van hoe zwarte keukens een interieur compleet maken? Vraag dan een keukenmagazine aan. Ons magazine wordt kosteloos toegezonden binnen 72 uur waarna u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor zwarte keukens.

Kosteloze magazine aanvragen

Kom gezellig langs in onze showroom

Lijkt het u prettig om eens langs te komen in onze showroom? Wij beschikken over de mooiste keukenshowroom van Nederland. En uiteraard vindt u daar ook prachtige zwarte keukens. Wel zo prettig, want u kunt pas écht oordelen of een zwarte keuken iets voor u is, wanneer u 'm in het echt ziet. Wij nodigen u daarom van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij Tieleman Keukens. Als u met ons een afspraak maakt, helpen wij u met persoonlijk en vrijblijvend advies. En dan krijgt u ook nog eens een heerlijke lunch cadeau in onze lunchroom.

Maak een afspraak

Zwarte keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Zwarte keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek