Blauwe keukens

Heeft u tijdens uw zoektocht naar een nieuwe keuken wel eens aan blauwe keukens gedacht? Waarschijnlijk niet, want de meeste mensen kiezen voor een witte, zwarte of zelfs grijze keuken. Dat is zonde, want blauwe keukens zijn een ware aanwinst voor elk interieur. Omdat er zoveel verschillende blauwtinten zijn, zal geen enkele blauwe keuken hetzelfde zijn. 

Vraag het kosteloze Tieleman Keukens keukemagazine aan

Waarom kiezen voor een blauwe keuken? 

Blauwe keukens staan prachtig in een interieur dat verder vrij weinig kleur heeft. De keuken springt er in dat geval namelijk uit en wordt de eye catcher van uw woning. U kunt blauw combineren met vele verschillende elementen, zoals steigerhout. Blauwe keukens zijn echter ook prima te combineren met diverse andere kleuren, zoals grijs en wit. Wat uw wensen ook zijn, ze zijn te realiseren met een blauwe keuken van Tieleman Keukens. 

Wilt u alleen blauwe elementen?

Een blauwe keuken is echt een aanrader. En zijn diverse blauwtinten zodat er altijd wel een kleur blauw is die past bij uw inrichting. Wilt u geen volledig blauwe keuken? Denk dan eens aan het gebruik van blauwe elementen. 

Blauwe wand- of vloertegels

Kies voor blauwe tegels aan de wand of op de vloer. Hiermee brengt u mooie blauwe accenten aan in uw keuken. Wandtegels zijn er in diverse kleurtinten. Denk bijvoorbeeld aan blauw/grijs voor een natuurlijke uitstraling of Delfts Blauw voor een oer-Hollandse uitstraling. 

Blauwe keukenkastjes

Als u de kleur blauw graag er uit wilt laten springen in uw keuken, kies dan voor blauwe keukenkastjes. Er zijn talloze mogelijkheden voor blauwe keukenkastjes gezien de vele kleurtinten blauw. Er zit altijd wel een kleur blauw bij die perfect is voor uw keuken. 

Een blauw aanrechtblad

Een blauw aanrechtblad is een mooie manier om een blauw accent aan te brengen in uw keuken. Er zijn diverse natuurstenen aanrechtbladen die tinten blauw combineren met grijs of blauw. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we adviseren u graag! 

Blauwe keukens in alle stijlen

Een blauwe keuken is verkrijgbaar in elke stijl. Een blauwe keuken is prachtig in een landelijke stijl, maar ook in een moderne, romantische of klassieke stijl. Wilt u liever een strakke, zakelijke uitstraling? Ook dat kan met blauw. Denk dan bijvoorbeeld aan een greeploze blauwe keuken, of een keuken in hoogglans blauw. Een landelijke uitstraling creeert u door blauw te combineren met steigerhout. 

Maak een afspraak in de showroom

Bent u overtuigd van de kracht van blauw en wilt u de mogelijkheden van blauwe keukens bespreken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Het is verstandig om vooraf een afspraak in te plannen, zodat één van onze professionele adviseurs echt de tijd kan nemen om uw wensen te bespreken. Maak direct een afspraak.

Voorbeelden van blauwe keukens 

Blauwe keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Blauwe keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Blauwe keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Blauwe keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Blauwe keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek