Blauwe keukens

Blauwe keukens

Heeft u tijdens uw zoektocht naar een nieuwe keuken wel eens aan blauwe keukens gedacht? Waarschijnlijk niet, want de meeste mensen kiezen voor een witte, zwarte of zelfs grijze keuken. Dat is zonde, want blauwe keukens zijn een ware aanwinst voor elk interieur. Omdat er zoveel verschillende blauwtinten zijn, zal geen enkele blauwe keuken hetzelfde zijn. Wilt u alvast geïnspireerd worden door de blauwe en donkerblauwe keukens van Tieleman? Vraag kosteloos het Tieleman Keukens keukenmagazine aan! 

Vraag het Tieleman Keukens keukemagazine aan

Waarom kiezen voor een blauwe keuken? 

Blauwe keukens staan prachtig in een interieur dat verder vrij weinig kleur heeft. De keuken springt er in dat geval namelijk uit en wordt de eye catcher van uw woning. U kunt blauw combineren met vele verschillende elementen, zoals steigerhout. Blauwe keukens zijn echter ook prima te combineren met diverse andere kleuren, zoals grijs en wit. Wat uw wensen ook zijn, ze zijn te realiseren met een blauwe keuken van Tieleman Keukens. 

Wilt u alleen blauwe elementen?

Een blauwe keuken is echt een aanrader. En zijn diverse blauwtinten zodat er altijd wel een kleur blauw is die past bij uw inrichting. Wilt u geen volledig blauwe keuken? Denk dan eens aan het gebruik van blauwe elementen. 

Blauwe wand- of vloertegels

Kies voor blauwe tegels aan de wand of op de vloer. Hiermee brengt u mooie blauwe accenten aan in uw keuken. Wandtegels zijn er in diverse kleurtinten. Denk bijvoorbeeld aan blauw/grijs voor een natuurlijke uitstraling of Delfts Blauw voor een oer-Hollandse uitstraling. 

Blauwe keukenkastjes

Als u de kleur blauw graag er uit wilt laten springen in uw keuken, kies dan voor blauwe keukenkastjes. Er zijn talloze mogelijkheden voor blauwe keukenkastjes gezien de vele kleurtinten blauw. Er zit altijd wel een kleur blauw bij die perfect is voor uw keuken. 

Een blauw aanrechtblad

Een blauw aanrechtblad is een mooie manier om een blauw accent aan te brengen in uw keuken. Er zijn diverse natuurstenen aanrechtbladen die tinten blauw combineren met grijs of blauw. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we adviseren u graag! Bekijk ook alvast onze aanrechtbladen pagina en combineer naar hartelust met de aanrechtbladen-filter. 

Blauwe keukens in alle stijlen

Een blauwe keuken is verkrijgbaar in elke stijl. Een blauwe keuken is prachtig in een landelijke stijl, maar ook in een moderne, romantische of klassieke stijl. Wilt u liever een strakke, zakelijke uitstraling? Ook dat kan met blauw. Denk dan bijvoorbeeld aan een greeploze blauwe keuken, of een keuken in hoogglans blauw. Een landelijke uitstraling creëert u door blauw te combineren met steigerhout. 

Donkerblauwe keuken

Net als alle andere kleuren zijn er ontelbaar verschillende tinten blauw. Het is dan ook geen gemakkelijke opgave om de juiste kleur blauw voor uw keuken te vinden. We willen u graag voorstellen aan de donkerblauwe keuken. Hieronder geven we enkele voorbeelden van donkerblauwe keukens en u zult zien dat de tint perfect te combineren is. In de eerste plaats combineert donkerblauw perfect met lichte kleuren, zoals bijvoorbeeld wit. Hierdoor springt de kleur er echt uit waardoor u een uiterst bijzondere keuken creëert. Daarnaast hebben we een donkerblauwe keuken geplaatst bij een van onze klanten waarbij we de combinatie gezocht hebben met hout. En zeg nou zelf: het is een fantastische combinatie! 

Voor wat betreft de afwerking zijn, net als bij andere tinten blauw, de mogelijkheden eindeloos in een donkerblauwe keuken. In de voorbeelden hieronder ziet u bijvoorbeeld een donkerblauwe keuken met hoogglans afwerking en een donkerblauwe keuken met matte keukenkastjes. 

Voorbeelden van donkerblauwe keukens

Donkerblauwe keuken gecombineerd met de kleur wit is een prachtige keuze!
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Combineer uw nieuwe donkerblauwe keuken met hout
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maak een afspraak in de showroom

Bent u overtuigd van de kracht van blauw en wilt u de mogelijkheden van blauwe keukens bespreken? Bent u verliefd geworden op de donkerblauwe keuken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Het is verstandig om vooraf een afspraak in te plannen, zodat één van onze professionele adviseurs echt de tijd kan nemen om uw wensen te bespreken.

Maak een afspraak

Andere voorbeelden van blauwe keukens 

Blauwe keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Blauwe keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Blauwe keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer dan alleen blauwe keukens!

Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitskeukens zijn wij dé specialist op het gebied van groene keukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van onze klanten. Wij inspireren u graag op het gebied van keukens en daarbij gaan we natuurlijk verder dan alleen groene keukens. Zo plaatsen wij groene keukens, witte keukens, grijze keukens, zwarte keukens en nog veel meer anders gekleurde keukens! Bent u benieuwd naar ons advies als het gaat om een gekleurde keuken? We nodigen u van harte uit in onze showroom.