Steigerhouten keukens

We krijgen met regelmatig klanten in de showroom die graag een steigerhouten keuken in huis willen. Dat is niet zo verwonderlijk, want de uitstraling van steigerhouten keukens is uniek en enorm sfeervol. Het fijne aan steigerhouten keukens is dat deze in diverse stijlen gerealiseerd kunnen worden: van modern tot landelijk, alles is mogelijk.

De mogelijkheden van steigerhouten keukens

Als het gaat om het samenstellen van steigerhouten keukens, zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor nieuw steigerhout, maar behoort ook gebruikt steigerhout tot de mogelijkheden. Beide soorten steigerhout zijn mooi, maar hebben wel een eigen uitstraling. Het is op dat gebied maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Datzelfde geldt voor de diverse tinten die er zijn: steigerhout varieert van licht tot donker. Vindt u het lastig om een keuze te maken, dan adviseren wij u uiteraard graag.

Steigerhout keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een steigerhouten keuken op maat

Tieleman Keukens levert steigerhouten keukens op maat. Wilt u steigerhouten fronten combineren met een natuurstenen werkblad? Of kiest u liever voor een glazen werkblad of een werkblad van beton? Alles is bij ons mogelijk. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs of vraag kosteloos onze keukenbrochure aan. Wij gaan met alle plezier met u in gesprek om geheel naar wens een keuken samen te stellen.