Steigerhouten keukens

Steigerhouten keukens

We krijgen met regelmatig klanten in de showroom die graag een steigerhouten keuken in huis willen. Dat is niet zo verwonderlijk, want de uitstraling van steigerhouten keukens is uniek en enorm sfeervol. Het fijne aan steigerhouten keukens is dat deze in diverse stijlen gerealiseerd kunnen worden: van modern tot landelijk, alles is mogelijk.

Vraag ons keukenmagazine aan

De mogelijkheden van steigerhouten keukens

Als het gaat om het samenstellen van steigerhouten keukens, zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor nieuw steigerhout, maar behoort ook gebruikt steigerhout tot de mogelijkheden. Beide soorten steigerhout zijn mooi, maar hebben wel een eigen uitstraling. Het is op dat gebied maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Datzelfde geldt voor de diverse tinten die er zijn: steigerhout varieert van licht tot donker. Vindt u het lastig om een keuze te maken, dan adviseren wij u uiteraard graag.

Steigerhout keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Voordelen van (steiger)hout

Een houten keuken, of een steigerhouten keuken, kost vaak iets in vergelijking met een keuken uitgevoerd in MDF of kunststof. Toch heeft een houten keuken veel voordelen in vergelijking met andere soorten keukens. Stel, je beschadigt het kunststof keukenblad, dan is het moeilijk om dit te repareren. Hout is makkelijker te bewerken en beschadigingen kunnen dus eenvoudig weggewerkt worden. Daarnaast is hout een materiaal uit de natuur. Zoals u weet krijgen bomen te maken met allerlei extreme natuuromstandigheden, zoals hagel, regen, wind en bliksem. Toch vallen bomen na één zuchtje wind niet direct om. Hout is flexibel en sterk. Steigerhouten keukens zijn niet alleen vandaag mooi, maar ook over vijf, tien of vijftien jaar. En dat is een erg fijne gedachte, nietwaar?!

Hout is enorm bewerkbaar. Daardoor is het mogelijk om voor een houten keuken alle wensen te vervullen. Wilt u dat het hout op een strakke manier wordt afgewerkt, dan is dat mogelijk. Wilt u juist dat het hout heel sierlijk bewerkt wordt, dan is dat ook mogelijk.

Steigerhout inspiratie

Steigerhout keukens, wij houden ervan! En daarom willen we u graag inspireren. U kunt ons kosteloze keukenmagazine aanvragen dat boordevol keukeninspiratie staat. U bladert door een grote diversiteit aan keukens heen, waaronder natuurlijk steigerhout keukens. Daarnaast nodigen we u van harte uit om langs te komen in onze showroom waar u een groot aantal verschillende keukens in levende lijve kunt beleven. 

U kunt ook alvast een klein beetje naar beneden navigeren op deze pagina voor enkele voorbeelden van houten keukens!

Steigerhouten keukens geven een gevoel van warmte
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een steigerhouten keuken op maat

Tieleman Keukens levert steigerhouten keukens op maat. Wilt u steigerhouten fronten combineren met een natuurstenen werkblad? Of kiest u liever voor een glazen werkblad of een werkblad van beton? Alles is bij ons mogelijk. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs of vraag kosteloos onze keukenbrochure aan. Wij gaan met alle plezier met u in gesprek om geheel naar wens een keuken samen te stellen. 

Neem contact op